Posljednja prilika: ugrabite ulaznicu za fintech događaj godine, konferenciju F2 – Future of Fintech

Ekonomija se dugo nije našla u izazovnijem okruženju, a fintech industrija nikada nije bila inovativnija. Na konferenciji F2 – Future of Fintech bit će obrađene mnoge aktualne teme iz tog područja

Bug.hr ponedjeljak, 14. studenog 2022. u 05:00

Svijet financija nalazi se u neizvjesnim vremenima, prenapuhani NFT projekti i sumnjive kriptomjenjačnice propadaju, dionički indeksi iz dana u dan značajno osciliraju, kibernetički napadi i hakerske krađe su svakodnevica, a Hrvatska će uskoro dobiti novu valutu. Fintech industrija, s druge strane, kontinuirano predstavlja razne inovacije, otvara se prema korisnicima te širi svoj utjecaj. U takvom okruženju, ovoga utorka i srijede u Zagrebu se održava šesta konferencija F2 – Future of Fintech, s nikad bogatijim i aktualnijim dvodnevnim programom.

Na konferenciji će, među ostalima, nastupiti i guverner Hrvatske narodne banke, Boris Vujčić. On će, samo nekoliko tjedana prije finalne zamjene kuna eurom, u svojem keynote predavanju govoriti upravo o toj temi.

Keynote predavanje imat će i savjetnik iz FINA-e, Marko Krištof, koji će govoriti o budućnosti poslovnog izvještavanja, dok će nas Neven Zitek, sigurnosni stručnjak iz Spana, upoznati s tematikom pripremljenosti menadžmenta na kibernetičke napade i krizne situacije – kakvih, vidimo to posljednjih tjedana i mjeseci, nije malo.

U vrlo bogatom programu naći će se i predstavnici svih najvažnijih domaćih fintech kompanija, poput InterCapitala, Spana, AKD-a, Aircasha, Blockademije, e-Plati, PlatiMe te FINA-e i HANFA-e.

Svoje uvide s posjetiteljima će podijeliti i poznati ekonomski analitičari i stručnjaci za nove tehnologije: Vedrana Pribičević, Hrvoje Serdarušić, Boris Agatić te više od dvadeset ostalih stručnjaka. U njihovim ćete predavanjima čuti kako se danas u financijskoj industriji koriste blockchain, NFT-i ili robotska automatizacija, neizbježni buzzwordi tehnološkog svijeta.

Cijelu satnicu konferencije provjerite na ovom mjestu.

Šesta Bugova konferencija F2 – Future of Fintech održat će se 15. i 16. studenoga 2022. u Kaptol Boutique Cinema & Bar na adresi Nova Ves 17, Zagreb. Sve ostale pojedinosti potražite na stranicama konferencije.

Ulaznice za fizičko ili online sudjelovanje i dalje su u prodaji – ugrabite svoju još danas!