Potraga za boljim Internetom povodom Dana sigurnijeg Interneta 2022.

Povodom Dana sigurnijeg Interneta, 8. veljače 2022., bit će organizirana cjelodnevna konferencija namijenjena učiteljima, učenicima i roditeljima

Sandro Vrbanus subota, 5. veljače 2022. u 13:12

Online konferencija Potraga za boljim Internetom i ove se godine održava na Dan sigurnijeg Interneta, s ciljem promicanja sigurnijeg i odgovornijeg korištenja Interneta i svih digitalnih tehnologija. Namijenjena je učenicima, nastavnicima, roditeljima, ali i svim zainteresiranim građanima koji žele sudjelovati u stvaranju boljeg Interneta za djecu i mlade.

Cjelodnevna konferencija sadržavat će informativna predavanja, otkrit će nove igre za učenike, pogledati različite obrazovne sadržaje, pa će učitelji, učenici i njihovi roditelji moći pronaći temu koja će ih zainteresirati.

Sudjelovanje bez prijave

Sav program odvija se online, 8. veljače od 10 do 18 sati, prijava nije potrebna, a organizatori će sudionicima naknadno slati i potvrde o sudjelovanju.

Organizatori sve učenike i učitelje pozivaju i da se uključe u online Potragu za boljim i sigurnijim Internetom sa zahtjevnim, ali zanimljivim interaktivnim zadacima. Potraga je otvorena do Dana sigurnijeg Interneta, a pedesetak sudionika s najboljim rezultatima bit će nagrađeno.

Program konferencije dostupan je ovdje. Organizatori su udruga “Suradnici u učenju”, CARNET i Nacionalni CERT s partnerima: Agencijom za zaštitu osobnih podataka, Agencijom za elektroničke medije, Središnjim državnim uredom za digitalno društvo, Pravobraniteljicom za djecu, Hrvatskom regulatornom agencijom za mrežne djelatnosti, portalom Medijska pismenost, Agencijom za mobilnost i programe Europske unije, Agencijom za odgoj i obrazovanje, Oracleom, Microsoftom, Googleom i projektnim partnerima iz Poljske.BT in-ear slušalice

BOSE QuietComfort

Zvuk visoke vjernosti, do 6 sati reprodukcije, Acoustic Noise Canceling, kontrole na dodir, Aware Mode s ActiveSense, Active EQ, IPX4.

1.999 kn 2.249 kn Kupi

BT bookshelf zvučnici

KEF LSX

Besprijekorna kvaliteta zvuka, kompaktan i svestran, AirPlay 2, Tidal, Chromecast, Spotify , Deezer, Wi-Fi, KEF Control aplikacija, 54Hz – 28kHz .

7.199 kn Kupi