Program .debuga i dalje možete pratiti uz online ulaznice

Ovoga se tjedna održava .debug, najveći developerski spektakl u regiji, uz preko 60 predavanja i panela. Iako ulaznica za fizički dolazak više nema u prodaji, bogati sadržaj konferencije i dalje možete pratiti

debug.hr ponedjeljak, 30. svibnja 2022. u 06:00

Ulaznice za fizičko sudjelovanje na .debugu, developerskoj konferenciji i ogromnoj fešti na otvorenom, planule su oko mjesec dana prije samog događaja. Svih 1.200 ulaznica razgrabljeno je, no – ne očajavajte! Želite li poslušati preko 60 predavanja i panela koje smo, u suradnji s brojnim partnerima, pripremili za 2. i 3. lipnja, i dalje to možete učiniti.

U prodaji su još uvijek dostupne online ulaznice koje će vam omogućiti vrlo intuitivno praćenje programa putem vrhunski produciranog live streaminga, kroz sustav Entrio. Gledatelji će se moći jednostavno prebacivati između sva 4 tracka te pratiti bilo koju točku programa uživo, snimanu s više kamera, kao i pratiti prezentaciju predavača koja se vidi i u dvorani. Moći će i u live chatu postavljati pitanja predavačima, pa će iskustvo praćenja predavanja biti gotovo jednako kao i u samim dvoranama.

K tome, svi online gledatelji imat će na dlanu detaljne informacije o svakom predavanju i predavaču, a sve što propuste moći će pogledati u snimci u tjednima nakon konferencije. Svi vlasnici online ulaznica dobit će i mali "digi poklon" koji im pripremamo u Bugu.

Kompletan program konferencije potražite na debug.hr, a možete ga pratiti i putem naše PWA mobilne aplikacije.

Ulaznice za online praćenje predavanja možete nabaviti na ovom mjestu.

📢 Uštedi do 250 kn

TOP!

HONOR X7 i X8

Super brzo punjenje, IPS ekran, do 64 MP, Android 11 operativni sustav.

Od 1349kn Kupi


Bežični glazbeni sustav

COMO AUDIO Solo

Wi-Fi, Bluetooth, FM i internet radio, Spotify, Multi-room, USB ulaz, 30W po kanalu, daljinski upravljač, Como Control aplikacija.

2.929 kn 3.749 kn Kupi

Satelit zvučnik visokih performansi

DALI Fazon LCR

Isporuka bogato definiranih detalja i snažnog basa, zakrivljeni dizajn, 78 - 25,000Hz, 15 - 120W, 6 ohma.

2.399 kn 2.989 kn Kupi