Što se događa kad se financijska industrija sretne s IT-jem?

Combis organizira online event DiscussIT koji će se održati 5, svibnja 2021., a pokušat će dati odgovor na pitanje što se događa kad se financijska industrija sretne s IT-jem

Bug.hr srijeda, 28. travnja 2021. u 10:13

DiscussIT je Combisov online event koji će se održati 5. svibnja 2021. pod krovnom temom "Što se događa kad se financijska industrija sretne s IT-jem?".

"Na DiscussIT eventu pričamo o tome što nam sve tehnologija donosi u financijski sektor - točnije što nam je sve već donijela i koliko to razumijemo i koristimo. Kao što već znamo, tehnologija može gotovo sve, ali mi trebamo znati što točno želimo kroz njenu prilagodbu postići. Zato kroz diskusiju prolazimo jako velik broj tema, uz fokus na inovacije za bolje društvo", rekao je ovim povodom Goran Car, glavni direktor Combisa.

Goran Car, glavni direktor Combisa
Goran Car, glavni direktor Combisa

Neke od tema su promjene u financijskoj industriji nastale zbog digitalizacije, (ne)mogućnosti kriptovaluta i koja je budućnost gotovine – hoće li opstati ili izumrijeti? Bit će riječi o razini svjesnosti ljudi o internet sigurnosti u Hrvatskoj i kako financijske institucije promatraju cyber sigurnost.

Na eventu će sudjelovati predsjednica uprave RBA Liana Keserić, član uprave za tehnologiju i operativne poslove Sberbanke Roberto Bitunjac, guverner HNB-a Boris Vujčić, poduzetnik i investitor Hrvoje Prpić i glavni direktor Combisa Goran Car. Diskusijom moderira Tarik Filipović.

Eventu se možete pridružiti online 5.5. u 11 sati preko YouTube i LinkedIn platformi, bez potrebne prethodne prijave.