Tourism, Travel & Tech: konferenciju 3T ove godine moći ćete pratiti i besplatno

Bugova konferencija 3T spaja dvije najuspješnije hrvatske industrije, turizam i tehnologiju. Ulaznice za ovogodišnje izdanje su u prodaju, a praćenje online bit će omogućeno besplatno

Bug.hr srijeda, 16. veljače 2022. u 11:20

Konferencija 3T tradicionalno spaja dvije najuspješnije hrvatske industrije – tech i turizam. Prošle je sezone turizam bio iznenađujuće uspješan, možemo li to u Hrvatskoj ponoviti i ove godine? I kako u tome mogu pomoći tehnologija i komunikacije?

Konferencija 3T (Tourism, Travel & Tech) je profesionalna konferencija koja objedinjuje turizam i IT, kao vodeće i najvažnije grane hrvatskog gospodarstva. U 2022. godini održava se peti put. Ulaznice za fizičko sudjelovanje već su dostupne.

Datum održavanja je 22.3.2022., a lokacija je HUB385. Kao i svi naši eventi, 3T će se odvijati hibridno – uživo i online streamingom. Kad je riječ o streamingu, ovim putem najavljujemo veliku novost: za online gledatelje konferencija će ove godine biti besplatna!

Program se polako formira, kao i popis partnera s kojima ćemo surađivati ove godine. Otvoreni smo i za prijedloge za suradnju. Ukoliko ste zainteresirani za partnerstvo konferencije, javite se na info@3t.bug.hr.

Svi detalji o ovogodišnjem izdanju 3T dostupni su na službenom webu konferencije.