Drugi Croatia XRP Community Meetup okupio 20-ak članova zajednice

XRP je treća kriptovaluta po tržišnoj vrijednosti u svijetu, iza BTC i ETH od preko 5000 trenutno izlistanih na CoinMarketCap-u, a u Hrvatskoj postoji i skupina entizuijasta koja razmjenjuje iskustva i informacije upravo o toj kriptovaluti

Vinko Krištić utorak, 3. ožujka 2020. u 14:29

Zajednica XRP fanova i entuzijasta okupila se po drugi put u nešto više od tri mjeseca. Drugi Croatia XRP Community Meetup održan je 29. veljače 2020. u Plaza Baru na zagrebačkom "Kvatriću", a okupio je 20-ak članova XRP zajednice iz Zagreba, Splita, Našica i Metkovića… Sastanak je uvijek pravo mjesto za razmjenu informacija i rasparavljanje o temama iz kripto svijeta, a ovaj skup je to i potvrdio.

XRP je treća kriptovaluta po tržišnoj vrijednosti u svijetu, iza BTC i ETH (od preko 5000 trenutno izlistanih na CoinMarketCap-u). Implementacija i upotreba XRP-a u svakodnevnom životu, monetizacija web stranica (blogova) putem mikroplaćanja u sustavu Coil (micropayments), korištenje kripto novčanika (walleta) za čuvanje XRP-a, zakonodavstvo i oporezivanje kripto valuta te budućnost Fintech industrije bile su neke od tema o kojima se raspravljalo.

Fun Facts

  • 20-tak članova XRP zajednice
  • 4 sata kvalitetnog razgovora i vatrene diskusije o XRP-u i kriptu
  • 3 litre pive, Jagermeistera i raznih sokova
  • 2 pripadnica nježnog spola :-)
  • 4x Wiip!