Corsair predstavio gamerski miš M55 RGB Pro

M55 RGB Pro naziv je novog Corsairovog gamerskog miša kojeg zbog ergonomskog i simetričnog dizajna s jednakom udobnošću mogu koristiti i ljevaci i dešnjaci

Stjepan Bilić ponedjeljak, 17. lipnja 2019. u 12:14

Corsair je u svoju ponudu dodao novi gamerski miš – M55 RGB Pro. Kako već sam naziv otkriva miš ima 2-zonsko RGB osvjetljenje, ali je isto srećom diskretno. RGB se odnosi samo na logo tvrtke koji je smješten pri dnu kućišta koje je tijekom korištenja miša ionako većinu vremena prekriveno dlanom.

Ovaj miš je simetričnog i ergonomskog dizajna. Zahvaljujući tome s jednakom udobnošću mogu ga koristiti i ljevaci i dešnjaci. Pored standardnih tipki i kotačića, M55 RGB Pro ima i pet dodatnih tipki – četiri programbilne tipke te jednu DPI tipku za namještanje razlučivosti miša. Programbilne tipke smještene su u paru sa svake strane miša.

Inače, M55 RGB Pro temelji se na optičkom senzoru PMW3327 razlučivosti 12.400 DPI i prekidačima tvrtke OMRON koji bez problema mogu izdržati i do 50 milijuna pritisaka. S računalom se spaja preko USB kabela dužine 1,8 metara.

Miš je namijenjen igračima FPS i MOBA naslova, podržava tvrtkin iCUE softver preko kojeg je moguće podešavati RGB osvjetljenje. Detaljnije specifikacije dostupne su na službenim stranicama proizvođača. Preporučena cijena miša je 39,99 USD.