SteelSeries predstavio kompaktne igraće miševe Prime Mini i Prime Mini Wireless

Prime Mini i Prime Mini Wireless lakši su za 12, odnosno 9 posto od svoje 'veće braće', pa su tako idealni za igrače koji vole kompaktnije miševe

Matej Markovinović srijeda, 15. rujna 2021. u 15:45

Danski proizvođač igraće perferije SteelSeries, predstavio je krajem svibnja Prime miševe namijenjene profesionalnim esportašima i onima koji se tako osjećaju, a sada su u tu kolekciju ubacili i njihovo kompaktnije izdanje – Prime Mini i Prime Mini Wireless.

Naime, Prime Mini miš težine 61 grama, baš kao i njegov „veći brat“ Prime, dolazi s TrueMove Pro senzorom koji, kako kažu iz SteelSeriesa, pruža pravo profesionalno esports iskustvo uz višestruke opcije i podešavanja.

Za one koji ipak preferiraju bežičnu periferiju, tu je Prime Mini Wireless, koji ima sve kvalitete žične inačice, uključujući TrueMove Pro senzor, no valja istaknuti da teži 73 grama. SteelSeries navodi da mu baterija pruža preko 100 sati neprekidnog igranja videoigara.

Foto: SteelSeries
Foto: SteelSeries

SteelSeries ističe da oba miša imaju izdržljive optičke magnetne tipke, RGB osvjetljenje te da su otporni na fizička oštećenja zahvaljujući čvrstoći i kvaliteti izrade. Cijena im je jednaka Prime miševima standardne veličine, pa je za Prime Mini potrebno izdvojiti 69.99 eura, a za Prime Mini Wireless 139.99 eura.

Više informacija o proizvodima Prime kolekcije možete pogledati na tvrtkinoj službenoj stranici.