SteelSeries predstavio Prime kolekciju dizajniranu za esportaše

Prime je kolekcija inspirirana reli-utrkama, a iz tvrtke navode da je napravljena u suradnji s profesionalnim esportašima, za profesionalne esportaše

Matej Markovinović ponedjeljak, 31. svibnja 2021. u 06:00

Poznati je danski proizvođač igraće periferije, SteelSeries, predstavio potpuno novu kolekciju namijenjenu esportašima u kojoj se nalaze tri igraća miša, Prime, Prime+ i Prime Wireless, a među njima su svoje mjesto pronašle i igraće slušalice Arctis Prime.

Standardni Prime miš težine 69 grama dolazi s TrueMove Pro senzorom te je, kako navode iz tvrtke, dizajniran za dugotrajni komfor i otporan na fizička oštećenja. Prime+ nadopunjava standardni model sa svojom TrueMove Pro+ tehnologijom i dodatnim senzorom, a teži 71 gram. Prime će se prodavati po cijeni od 69,99 eura, dok će Prime+ koštati 89,99 eura.

Za one korisnike koji više preferiraju bežičnu periferiju, tu je Prime Wireless od 80 grama, koji dijeli senzor s Prime modelom, a baterija mu, prema SteelSeriesu, omogućuje 100 sati neprekidnog korištenja. Valja napomenuti da je svaki od navedena tri miša opremljen optičkim magnetnim tipkama, a ovaj će se model prodavati po cijeni od 139.99 eura.

Nova kolekcija završava Arctis Prime slušalicama s kožnim jastučićima, koji će vas, kako navode iz tvrtke, izolirati od pozadinske buke. Osim toga, tu su i specijalni audio upravljački programi za poboljšani zvuk, 3,5mm kabel, mogućnost podešavanja jačine zvuka te mikrofon. Cijena za ove slušalice iznosi 119.99 eura.

Više informacija o Prime kolekciji, ali i brojnim drugim tvrtkinim proizvodima, možete pogledati na njihovoj službenoj stranici.