Novi način odgovaranja na poruke samo što nije stigao na WhatsApp

Emoji reakcije popularan su način odgovaranja na poruke na brojnim društvenim mrežama, a dobra je vijest da će ta mogućnost konačno ugledati svjetlo dana i na WhatsAppu

Matej Markovinović četvrtak, 24. ožujka 2022. u 06:00

Još se prošlog ljeta „šuškalo“ kako WhatsApp radi na uvođenju reakcija na poruke u obliku emojija, slično kao što to već ima Instagram, Twitter, iMessage, ali i konkurentska aplikacija za razgovore Signal.

Te su glasine pomalo pale u zaborav, sve do sada kada je WhatsApp korisnicima beta verzije aplikacije na Androidu (2.22.8.3), omogućio da na poruke odgovaraju emojijima.

Naime, dugim pritiskom na primljenu poruku, korisnici mogu „odaslati“ svoju reakciju u obliku jednog od šest ponuđenih emojija – palac gore, srce, plač, smijeh, šok i sklopljene ruke (hvala). Kako to izgleda u praksi, objavio je portal WABetaInfo.

Ovakva vrsta reakcija na poruke očekuje se uskoro i na iOS-u te desktopu, jer su još početkom godine korisnici WhatsApp beta verzije na iPhoneu prijavili da postoji opcija "Reaction Notifications", što se kasnije moglo vidjeti i na desktop aplikaciji.

📢 5 godina jamstva

TOP!

KINGSTON

PC memorija, vanjski SSD te USB memorija prepoznate kvalitete po vrhunskim cijenama.

Od 39 kn Kupi


2-smjerni kompaktni zvučnik

FOCAL Super Bird

Zidna montaža (okomito i vertikalno), mogućnost podnog stalka, ABS kučište, 55Hz – 25kHz, 8 ohma, 15 - 150W, 90dB.

1.599 kn 1.999 kn Kupi

3-smjerni stereo zvučnici

ACOUSTIC ENERGY AE320

28 mm aluminijski visokotonac, izvrsne karakteristike disperzije zahvaljujući tehnologiji široke disperzije, 35Hz - 30kHz, 90dB, 8ohma.

12.799 kn Kupi