Od danas je u Zagrebu dostupan Wolt - to je prvi međunarodni online servis za dostavu hrane u nas...

Usluga se koristi putem mobilnog appa ili weba, a već sada ju podržava 35 restorana. Zagreb je 38. grad u svijetu koji ima dostupan Wolt, a Hrvatska 13. zemlja...

Dragan Petric četvrtak, 20. prosinca 2018. u 07:20

Od danas je u Zagrebu dostupan Wolt, poznati međunarodni servis za dostavu hrane iza kojeg stoji istoimena finska kompanija. Hrvatska tako postaje 13. zemlja, a Zagreb 38. grad u kojem djeluje Wolt, putem kojeg se već sada može naručivati hrana iz nešto više od 35 restorana.

Popis uključuje neke od najpoznatijih restorana i slastičarna u gradu poput restorana Umami, Cookie Factory, Bikers Food Bar, Pani, Curry Bowl te čak i neki od najpoznatijih lanaca poput Pivnice Medvedgrad. Svu hranu dostavljaju partneri dostavljači u posebnim grijanim torbama te kroz najkvalitetniju uslugu svim korisnicima omogućavaju savršeno iskustvo naručivanja hrane - kažu iz zagrebačkog ureda Wolta. Ova usluga se, dodaju, ističe i po iznimno brzoj i kvalitetnoj korisničkoj podršci koja korisnicima uživo odgovara na upite tijekom i nakon dolaska hrane.

Wolt se može koristiti putem weba ili putem pametnog telefona na platformama iOS ili Android. Registracija je jednostavna, novi korisnik se može prijaviti putem Facebooka ili emaila, te nakon unosa kreditne kartice može birati više od stotinu jela iz restorana diljem grada. Wolt trenutno prihvaća sve kreditne kartice i Visa debitnu karticu.

Postupak registracije traje svega nekoliko minuta, a nakon što se dovrši narudžba svaki korisnik može u stvarnom vremenu pratiti razvoj procesa pripreme hrane i isporuke na odredište. Naime, aplikacija prikazuje točno vrijeme dolaska partnera dostavljača i njegovu lokaciju na karti prije i nakon što preuzme narudžbu iz restorana.

"Zagreb ima nevjerojatan izbor kvalitetnih restorana koji korisnicima nude najviši standard usluge. Mi u Woltu želimo pružiti istu razinu usluge prilikom dostave kao i restoran s pet zvjezdica, ali uz dodatnu vrijednost uživanja u hrani bilo gdje - neovisno sjedi li korisnik u uredu ili kod kuće na kauču. Spajanje odlične hrane uz izvrsnu uslugu, dvije su značajke koje čine Wolt najboljom uslugom na tržištu. Mi se zalažemo za stvaranje još više izbora kroz najbolje iskustvo za krajnjeg korisnika", tvrdi Matko Katanec, generalni direktor za Adria regiju.

Wolt će vam - ovisno o vašoj lokaciji - omogućiti da naručujete hranu iz restorana koji se nalaze unutar radijusu od 4 kilometra. Kako bi prikupili što više restorana u bazu, iz Wolta su dvim restoranima osigurali u početnoj fazi marketinški paket vrijedan 12.000 kuna koji uključuje reklame na njihovim društvenim mrežama, usluge profesionalnih fotografa i popuste za narudžbe koje pokriva Wolt. Tu je i mapa pokrivenosti Woltom u Zagrebu.

Sa sjedištem u Helsinkiju, Wolt je jedna od najbrže rastućih online platformi za naručivanje i dostavu hrane koju koristi više od milijun korisnika u 38 gradova diljem Europe. Prema podacima vodećih stručnjaka iz industrije, vrijednost tržišta dostave hrane trenutno se procjenjuje na 13 milijardi dolara uz godišnju stopa rasta od 13.5 posto. Ukupna vrijednost tržišta, navode stručnjaci, do 2022. godine mogla bi iznositi čak 24 milijarde dolara.

Wolt je započeo svoje poslovanje 2015. godine i ponosi se time što je u vrlo kratkom vremenu aplikacija postala najbolje ocijenjena platforma na Google play store-u u području dostave hrane. Također, 2015. Godine Američki tehnološki div Apple Woltu je dodijelio nagradu za najbolji dizajn aplikacije. Sve narudžbe su isključivo bezgotovinske, a korisnici mogu birati između 2,500 restorana u 38 gradova uključujući Zagreb. Tvrtka ima više od 300 zaposlenih u 13 zemalja od Gruzije, Danske, Estonije, Izraela, Latvije, Litve, Norveške, Mađarske, Poljske, Švedske, Češke, Finske i Hrvatske. Wolt se može preuzeti za iOS i Android pametne telefone, a narudžbe je također moguće napraviti i putem internet preglednika na adresi www.wolt.com/hr.

Wolt nije prvi ovakav servis u Hrvatskoj, ali jest prvi internacionalni, što znači da pruža isto iskustvo i u svim drugim gradovima u kojima je dostupan. Uz to je i jedini na kojem možete pratiti gdje je dostavljač u realnom vremenu na mapi. Očekuje se da će tijekom 2019. u Hrvatsku stići barem još dva ovakva servisa - konkretno - Uber Eats i Glovo. Bežični HiFi zvučnici

AUDIOENGINE A2BT

Premium aktivni zvučnici sa stereo zvukom visoke vjernosti spajaju se sa vašom glazbom sa bilo koje aplikacije ili uređaja u sekundi. Vrhunski Bluetooth mini kućni glazbeni sustav savršen je za radnu površinu ili manje prostore.

1299 2289 Kupi

Prijenosni zvučnik

JBL GO 2 champagne

Prijenosni Bluetooth zvučnik za bežični streaming glazbe sa pametnog telefona ili tableta sa ugrađenom punjivom baterijom za do 5 sati reprodukcije, vodootpornim dizajnom i ugrađenim mikrofonom. Dolazi sa audio kabelom.

189 279 Kupi