Raspored predavanja na .debugu provjerite u aplikaciji

Tehnologija univerzalnih PWA aplikacija omogućava svim posjetiteljima i online gledateljima .debuga lako i jednostavno snalaženje u rasporedu događanja, u stvarnom vremenu i na svim uređajima

debug.hr petak, 4. lipnja 2021. u 06:00

Bugova developerska konferencija .debug održava se 10. i 11. lipnja u Zagrebu, a pratiti je možete uživo, ako ste među prvima kupili svoju ulaznicu, ili online, za što još uvijek možete nabaviti kartu. Kako bi posjetitelji i gledatelji mogli u svakom trenutku odlučiti koje predavanje popratiti uživo, omogućili smo pristup posebnoj web aplikaciji.

Ona se nalazi na adresi debug2021.sessionize.com, a omogućava je domaći sustav za upravljanje sadržajem na konferencijama Sessionize. Aplikacija koristi tehnologiju Progressive web application (PWA), što znači da je potpuno univerzalna – možete je bez instaliranja otvoriti u pregledniku na bilo kojem modernom mobitelu, tabletu ili računalu. Kao i svaku aplikaciju PWA tipa, i ovu za .debug možete instalirati na svoj uređaj.

U stvarnom vremenu moći ćete unutar aplikacije vidjeti što se na .debugu trenutačno događa, koje predavanje je u kojoj dvorani, što je sljedeće na rasporedu, a sadržaje koji vam posebno privuku pozornost možete ubaciti i u favorite kako ih ne biste propustili. 

Link za .debug aplikaciju

Svima onima koji žele pogledati više predavanja koja se, možda, odvijaju u isto vrijeme, ili žele najbolje trenutke proživjeti još jednom, u tjednima nakon konferencije bit će dostupne i sve snimke putem Entrio sustava.

Ulaznice za online praćenje .debuga i dalje su u prodaji, potražite ih na www.debug.hr.

Ako ste dovoljno brzi, još imate vremena biti jedan od prvih 200 kupaca online-only ulaznice koji će dobiti i čuveni .debugov ruksak pun raznih gudija naših partnera!