Stigao je Telegram Premium

Telegram je nakon duge pripreme izbacio Premium pretplatnički paket, koji će korisnicima omogućiti brojne dodatne značajke

Matej Markovinović utorak, 21. lipnja 2022. u 06:00
📷 Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Telegram je službeno izbacio Premium pretplatnički paket, za kojeg će korisnici ove popularne aplikacije za komunikaciju, trebati izdvojiti 4,99 dolara mjesečno. 

Riječ je, naime, o paketu koji korisnicima nudi dodatne značajke, uključujući među ostalom veću brzinu preuzimanja, kao i povećanje maksimalne veličine za prijenos datoteka sa standardnih 2 na 4 GB.

Osim toga, Premium pretplatnici dobit će dvostruko veća ograničenja nego obični korisnici. Na primjer, umjesto u 500, moći će se pridružiti u čak 1.000 kanala. Uz to, pretplatnici mogu stvoriti 20 mapa za razgovore s po 200 individualnih chatova, spremiti do 10 naljepnica, dodati ukupno četiri računa na Telegram i još mnogo toga. 

Kad se već spominju naljepnice, potrebno je napomenuti i da pretplatnici mogu pristupiti biblioteci specijalnih Premium naljepnicama, ekskluzivnim emoji reakcijama i animiranim profilnim slikama. Za njih je napravljena i značajka pretvaranja glasovnih poruka u tekst, a bit će izuzeti i od sponzoriranih poruka u javnim kanalima. 

Više detalja i opcija koje nudi Telegram Premium, dostupno je na njihovoj objavi na službenom blogu

📢 5 godina jamstva

TOP!

KINGSTON

PC memorija, vanjski SSD te USB memorija prepoznate kvalitete po vrhunskim cijenama.

Od 39 kn Kupi


2-smjerni kompaktni zvučnik

FOCAL Super Bird

Zidna montaža (okomito i vertikalno), mogućnost podnog stalka, ABS kučište, 55Hz – 25kHz, 8 ohma, 15 - 150W, 90dB.

1.599 kn 1.999 kn Kupi

3-smjerni stereo zvučnici

ACOUSTIC ENERGY AE320

28 mm aluminijski visokotonac, izvrsne karakteristike disperzije zahvaljujući tehnologiji široke disperzije, 35Hz - 30kHz, 90dB, 8ohma.

12.799 kn Kupi