WhatsApp uvodi 'View Once' značajku za fotografije i videozapise

Ova je značajka stekla svoju popularnost na Snapchatu, a trenutno se može pronaći i na ostalim društvenim mrežama poput Instagrama i Messengera

Matej Markovinović četvrtak, 5. kolovoza 2021. u 06:01

Stiže dobra vijest za korisnike WhatsAppa koji vole slati škakljive fotografije i videozapise. Naime, u aplikaciju je uvedena dugo najavljivana značajka koja omogućuje slanje sadržaja koji, nakon što se jednom pogleda, u potpunosti nestaje.

„Sada možete slati fotografije i videozapise koji nestaju nakon što ih se otvori putem 'View Once' značajke na WhatsAppu, dajući vam tako veću kontrolu nad privatnošću vaših razgovora“, objavio je WhatsApp na Twitteru.

Za uključivanje ove značajke, potrebno je prilikom slanja fotografije u polju za tekst pritisnuti ikonu u obliku zaokruženog broja jedan. Iz WhatsAppa napominju da se sadržaj na ovaj način neće automatski spremati na uređaj primatelja, no on će moći snimiti zaslon, pri čemu pošiljatelj neće biti obaviješten.

Facebook navodi da je „View Once“ značajka namijenjena dijeljenju privatnih trenutaka ili slanju informacija poput Wi-Fi lozinka. No, ističu da ako primatelj prijavi zaprimljene fotografije ili videozapise, da će one postati vidljive WhatsAppu, prenosi engadget.

Najmanji i najtanji 14" gaming prijenosnik s AMD Ryzen

165 Hz

RAZER Blade 14

Ryzen 9 5900HX, 16GB, 1000GB SSD, GeForce RTX 3070 8GB, 14" QHD 165Hz, Windows 10

17.499 kn 18.799 kn Kupi


Bežični HiFi zvučnici

AUDIOENGINE A2BT

Premium aktivni zvučnici sa stereo zvukom visoke vjernosti spajaju se sa vašom glazbom sa bilo koje aplikacije ili uređaja u sekundi. Vrhunski Bluetooth mini kućni glazbeni sustav savršen je za radnu površinu ili manje prostore.

1299 2289 Kupi

Prijenosni zvučnik

JBL GO 2 champagne

Prijenosni Bluetooth zvučnik za bežični streaming glazbe sa pametnog telefona ili tableta sa ugrađenom punjivom baterijom za do 5 sati reprodukcije, vodootpornim dizajnom i ugrađenim mikrofonom. Dolazi sa audio kabelom.

189 279 Kupi