FCC: Motorola G7 Play s notchom i Snapdragon 632 SoC-om

Prema američkoj regulatornoj agenciji FCC, novi Motorolin Moto G7 Play na tržište dolazi sa Snapdragon 632 čipom, notchom i baterijom s kapacitetom od 2820 mAh

Matija Pavlić srijeda, 28. studenog 2018. u 00:22

Američka regulatorna agencija FCC odobrila je novi Motorolin pametni telefon iz njihove Moto G serije, sada već u sedmoj generaciji. Iz FCC-ovih dokumenata je vidljivo kako će budući Moto G7 Play imati klasični veliki notch u kojem će biti smještena prednja kamera, LED flash i zvučnik.

Sa stražnje strane će se baš kao kod prethodnika nalaziti samo jedna kamera, no s nešto drugačijim dizajnom. Qualcommov Snapdragon 430 čip bit će zamijenjen Snapdragon 632 čipom, a tu je i baterija s kapacitetom od 2820 mAh (Moto G6 Play je imao bateriju s kapacitetom od 4000 mAh).

S gornje strane telefona nalazi se 3,5-milimetarski priključak za slušalice, a novost u odnosu na prethodnu generaciju je USB Type-C priključak u odnosu na prijašnji klasični micro USB priključak.

Postoji opcija Face Unlock, odnosno podrška za otključavanje uređaja prepoznavanjem lica, kao i utor za microSD kartice. Moto G7 Play na tržište stiže iduće godine zajedno s drugim predstavnicima ove serije, modelima Moto G7 i Moto G7 Plus.