Idući Razer Phone s Chroma LED efektima

Roland Quandt navodi informaciju kako bi budući gamerski smartphone Razer Phone 2 zahvaljujujući suradnji između Razera i Texas Instrumentsa trebao dobiti podršku za Chrome LED efekte

Matija Pavlić nedjelja, 9. rujna 2018. u 20:20

Nedavno se budući gamerski pametni telefon Razer Phone 2 pojavio na benchmark testovima, a sada poznati leaker Roland Quandt donosi informacije o jednoj njegovoj možebitnoj značajci.

Riječ je o navodnim Chroma LED efektima koje bi budući Razer Phone 2 trebao dobiti, a nalik su onima koji s emogu naći u postojećim Razerovim prijenosnim računalima i specijaliziranoj računalnoj periferiji.

Razer surađuje s tvrtkom Texas Instruments od koje će navodno nabaviti potrebne LED kontrolere, koji će omogućiti prije spomenute Chrome LED efekte, na primjer u slučajevima kada korisnik na telefonu primi određene notifikacije.

Što se tiče budućih značajki Razer Phone 2 uređaja, zasad se spominje aktualni Snapdragon 845 ili budući Snapdragon 855 čip, 8 GB RAM-a, operativni sustav Android 8.1 Oreo te podrška za Virtual 7.1 Surround zvuk.