Motorola priprema telefon sa Stylusom

Čini se kako Motorola radi na još jednom pametnom telefonu. Naziv uređaja nije poznat, ali je na temelju procurijelog rendera poznato kako će telefon imati Stylus

Stjepan Bilić ponedjeljak, 27. siječnja 2020. u 06:00

Evan Blass, jedan od pouzdanih izvora informacija kada su u pitanju nenajavljeni uređaji dokopao se jednog rendera buduće Motorolinog pametnog telefona. Naziv i oznaka uređaja te specifikacije uređaja trenutno nisu poznati.

No, render je ipak zanimljiv sam po sebi, jer otkriva kako će novi Motorolin telefon imati Stylus. Da nije riječ o nekom starijem renderu potvrđuje dizajn zaslona. Naime, zaslon u gornjem lijevom kutu ima punch-hole unutar kojeg će biti postavljena prednja, selfie, kamera. Dodatno, ni rubovi oko zaslona nisu predebeli.

Dizajn stylusa otkriva i kako će isti imati svoje mjesto unutar kućišta telefona. Naime, na vanjskom dijelu stylusa jasno se vidi zaobljeni rub, koji je takav najvjerojatnije radi toga kako bi se uklopio u ostatak kućišta. Na prvu bi se reklo kako ovdje nije riječ o stylusu kakav Samsung isporučuje sa svojim Note telefonima (prepoznaje jačinu pritiska i drugo). Motorolin se više čini kao obični kapacitivni stylus kakav može poslužiti za tek jednostavnije radnje, primjerice potpisivanje potvrde o preuzetom paketu ili slično.

Isti izvor je koji dan ranije izvijestio kako Motorola radi na telefonu Edge+. Ovaj render se stoga može, ali i ne mora odnositi na taj model. Koliko je Motorola šutljiva po tom pitanju najbolje govori to što ni sam Evan Blass nije siguran kojem telefonu pripada render, što je i jasno dao do znanja na svom Twitter profilu.