Pojavio se video Galaxy Notea 9

Nekoliko dana nakon najavljenog službenog predstavljanja na webu se pojavilo nekoliko slika i video koji prikazuju još neobjavljeni Samsungov Note9

Sandro Vrbanus nedjelja, 5. kolovoza 2018. u 13:00

Samsung će 9. kolovoza u New Yorku svijetu otkriti na čemu je radio posljednjih mjeseci, pa se tako očekuje da bude predstavljen novi Galaxy Note9 sa zlatnim S-Penom s novim mogućnostima, baterijom od 4000 mAh, te vrlo malo izmijenjenog dizajna u odnosu na prethodnika, Note8. Upravo ovo posljednje, sami izgled uređaja, već je nekoliko puta kroz neslužbene kanale na slikama dospjelo u javnost, a sada nove informacije potvrđuju ove prethodne leakove, ali u video izdanju.

Prvo je prije koji dan na Samsungovim lokalnim stranicama namijenjenima Novom Zelandu prerano objavljena stranica za narudžbu Notea 9, što je odmah na svojem Twitter računu objavio poznati leaker Evan Blass.

Nakon toga je na YouTube slučajno, ili možda "slučajno", Samsung postavio i najavni video za Note9, te ga ubrzo uklonio. No, pomni pratitelji svih događanja uspjeli su video skinuti i ponovno postaviti na YouTube. Ovime je vanjština novog Samsungovog mobitela visoke klase sasvim otkrivena, a potvrđene su i neke druge stvari, poput zlatnog S-Pena s novim opcijama, moćne baterije te spremnosti uređaja da primi SD kartice do 1 TB. Ako je još nešto ostalo skriveno, saznat ćemo to zasigurno sljedećega tjedna kada Samsung i službeno predstavi svoj Galaxy Note9.