Procurjeli GIF pokazuje osvježeni dizajn Motorolinog sklopivog telefona

Motorolin nadolazeći sklopivi telefon, proteklih je tjedana glavna tema u stranim tehnološkim medijima. Informacije pristižu na sve strane, a nedavno je procurio i hands-on GIF Razra 3

Matej Markovinović četvrtak, 26. svibnja 2022. u 17:48
Motorola Razr 3 📷 Screenshot: Twitter/@evleaks
Motorola Razr 3 Screenshot: Twitter/@evleaks

Početkom svibnja procurjele su fotografije prototipa treće generacije Motorola Razra, tvrtkinog sklopivog telefona koji bi trebao predstavljati izravnu konkurenciju Samsungovom Z Flipu 3.

Fotografije su, podsjetimo, prikazivale promjene u dizajnu, uključujući nedostatak prepoznatljive „brade“, dvije kamere te senzor otiska prsta na bočnoj strani. Gotovo tri tjedna kasnije, popularni leaker evleaks, objavio je na Twitteru GIF koji bolje prikazuje Motorolin osvježeni Razr.

Leaker je, naime, odmah na početku GIF-a prikazao kako funkcionira senzor otiska prsta na bočnoj strani te je potvrdio da je Motorola odlučila staviti prednju kameru u rupicu na zaslonu. Telefon je na kraju sklopio i pokazao korisnicima dvije kamere, iznad kojih se nalazi još jedan mali zaslon, Motorolin svojevrsni potpis na Razr modelima.  

Valja istaknuti da je Motorola nedavno potvrdila i da će njihov nadolazeći Razr biti pogonjen Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 flagship SoC-om, što znači da će u startu već biti u prednosti nad konkurentskim Z Flipom 3.

Točan datum predstavljanja, kao i detaljnije specifikacije Razra 3, trenutno nisu poznate.