Razer Phone 2 ipak je dobio lagani redizajn

Evan Blass je u nedavnom tvitu otkrio kako je Razer Phone 2 ipak dobio manji redizajn kako bi se jasno razlikovao od prošlogodišnjeg modela – stražnje kamere su dobile novu lokaciju

Stjepan Bilić nedjelja, 30. rujna 2018. u 00:42

Nedavne glasine govorile su kako se ovogodišnji Razer Phone 2 neće razlikovati od prošlogodišnjeg modela. Srećom, ispostavile su se kao netočne, dizajnerski tim tvrtke Razer ipak je malčice izmijenio dizajn novog modela.

Kako što možete vidjeti iz rendera kojeg se dokopao Evan Blass, jedan od najtočnijih leakera kada su u pitanju uređaji koji tek trebaju biti predstavljeni javnosti – prednja strana uređaja je identična onoj na originalnom Razer Phoneu. Taj dio glasina se pokazao kao točan.

No, stražnja strana uređaja je malčice izmijenjena. Za početak kamere su se iz gornjeg lijevog kuta preselile na sredinu. Nadalje, dvije kamere su ovog puta međusobno odijeljene s bljeskalicom, koja se ovog puta nalazi između kamera, a ne pored kao što je to slučaj na prošlogodišnjem modelu.

Šuškalo se kako će Razer Phone 2 dobiti u Chroma LED osvjetljenje. I ta se glasina pokazala točnom (tako barem tvrdi Blass) – logo tvrtke koji je do sada bio urezan i obojan zelenom bojom, ovog puta će svijetliti zelenom bojom. Kako će se to odraziti na bateriju za sada nije poznato, a vjerojatno će se osvjetljenje loga moći i isključiti, a postoji i mogućnost da će se isti koristiti za prikaz notifikacija dok je mobitel okrenut zaslonom prema dolje.

No, točne informacije o prirodi osvjetljenog loga saznat ćemo 10. listopada, za kada je Razer najavio posebni event na kojemu će predstaviti svoj drugi po redu mobitel za gamere.