Samsung Galaxy A51 s četverostrukom kamerom u obliku slova L

Samsung će u prvom kvartalu iduće godine predstaviti Galaxy A51 smartphone s četverostrukom stražnjom kamerom koja je postavljena u obliku slova L

Matija Pavlić utorak, 5. studenog 2019. u 14:01

Samsung će iduće godine predstaviti obnovljene modele iz svoje linije Galaxy A pametnih telefona. Jedan od tih modela za 2020. godinu je i Samsung Galaxy A51.

Na internetskoj stranici 91mobiles pojavile su se njegove fotografije gdje je vidljivo da je riječ o mobilnom uređaju s četverostrukom stražnjom kamerom smještenom u obliku slova L.

Što se tiče značajki,  prijašnje glasine govore o 48-megapikselnoj glavnoj kameri, sekundarnoj 12-megapikselnoj ultraširokoj kameri, 12-megapikselnoj telephoto kameri i 5-megapikselnom senzoru koji fotografijama daje dubinu. S prednje se strane nalazi 32-megapikselna selfie kamera smještena u waterdrop notchu.

Što se tiče ostalog, Galaxy A51 koji nosi oznaku modela SM-A515F sadrži 6,5-inčni zaslon, Exynos 9611 SoC uz 4 GB RAM-a, operativni sustav Android 10, 3,5-milimetarski priključak za slušalice te USB Type-C priključak. Na tržištu se očekuje u prvom kvartalu iduće godine.