Samsung "savinuo" svoj logotip uoči predstavljanja savitljivog mobitela

Dva dana prije najavljene developerske konferencije i očekivanog predstavljanja uređaja sa savitljivim zaslonom, Samsung je odlučio malo rasplamsati maštu javnosti

Sandro Vrbanus utorak, 6. studenog 2018. u 06:00

Ove srijede, 7. studenoga, u San Franciscu će biti otvorena konferencija Samsung Developer Conference, a na otvorenju se očekuje i prezentacija ponešto novih proizvoda i najava noviteta. Najočekivaniji od njih nesumnjivo je Galaxy F, njihov prvi mobitel sa savitljivim zaslonom o kojem se špekulira već nekoliko godina.

Kako bi dodatno rasplamsali maštu svih zainteresiranih u Samsungu su se odlučili na jedan maleni marketinški potez koji nije prošao nezamijećeno. Naime, dva dana prije očekivanog predstavljanja uređaja sa savitljivim zaslonom Samsungovci su profilne slike divizije Samsung Mobile na društvenim mrežama zamijenili zanimljivom inačicom svojeg logotipa.

 
Posted by Samsung Mobile on Sunday, November 4, 2018

Na njoj je prepoznatljivi natpis "Samsung" savinut za 180°, otprilike onako kako se očekuje da se preklapa i novi tip zaslona. Nagađanja, špekulacije i očekivanja od ovog događaja ovime su samo dodatno podgrijani, i sve je spremno za predstavljanje Samsungovog preklopnog mobitela nove generacije. Kako bi on trebao izgledati, i hoće li savitljivi zaslon zaista biti koristan (ili će biti riječ tek o nepotrebnom i skupom dodatku), vidjet ćemo vjerojatno za dva dana. Lansiranje Galaxyja F očekuje se, pak, sljedeće godine.