Selfie kamera koja izlazi iz kućišta stiže i na Samsungov Galaxy A90

Prema već dobro poznatom leakeru Ice Universu, budući Samsungov Galaxy A90 smartphone bit će prvi mobitel južnokorejske tvrtke sa selfie kamerom koja po potrebi izlazi iz kućišta

Matija Pavlić ponedjeljak, 4. veljače 2019. u 00:02

Kineski proizvođači već neko vrijeme na tržištu nude alternativna rješenja za smještanje prednje kamere koja ne uključuju nikakve izreze u ekranu, a to su na primjer klizni mehanizmi te mehanizam pomoću kojeg selfie kamera po potrebi iskače iz samog kućišta mobilnog uređaja. 

Tim putem uskoro bi trebala krenuti i tvrtka Samsung koja bi za svoj budući Galaxy uređaj trebala implementirati upravo ovo potonje rješenje.

Već dobro poznati leaker Ice Universe na svom je Twitter profilu objavio informaciju kako će upravo budući pametni telefon Galaxy A90 biti prvi Galaxy pametni telefon kod kojeg će selfie kamera po potrebi izlaziti iz kućišta.

Prema već dostupnim glasinama uz buduće predstavnike Galaxy A serije vežu se i različite konfiguracije stražnje kamere pa se tako spominje i trostruka te četverostruka stražnja kamera.