Stiže Honor 10i s trostrukom stražnjom kamerom i 32-megapikselnom selfie kamerom

Na Internetu su se pojavile informacije o još jednom članu Honor 10 obitelji uređaja, novi Honor 10i trebao bi imati trostruku stražnju kameru te selfie kameru s 32-megapikselnim senzorom

Matija Pavlić srijeda, 13. ožujka 2019. u 13:56

Huaweijev podbrand Honor sprema još jednog člana Honor 10 serije pametnih telefona. Dizajnom sličan Honor 10 Lite modelu, novi pametni telefon ističe se po svojoj trostrukoj stražnjoj kameri te bi trebao dobiti ime Honor 10i. Ova informacija kao i fotografije navodnog uređaja stižu od ruske internetske stranice Hi-Tech (hi.tech.mail.ru).

Honor 10i sadržat će 6,2-inčni FHD+ IPS LCD zaslon, Kirin 710 čip, 4 GB RAM-a i 128 GB interne memorije. Fotografska komponenta sastoji se od spomenute trostruke stražnje kamere koja se bazira na jednom 24-megapikselnom, jednom 8-megapikselnom i jednom 2-megapikselnom senzoru. S prednje se strane nalazi selfie kamera s 32-megapikselnim senzorom.

Kapacitet baterije nije poznat, no ugrađena baterija podržavat će brzo punjenje. Zasad nema informacija kada bi se ovaj pametni telefon mogao pojaviti na tržištu.