Evo tko osvaja gaming opremu koju je osigurao Feniks Info

Gejmerski stolac, miš, headset, miš, headset, miš – to su nagrade koje smo dijelili u prošlomjesečnoj nagradnoj igri. Saznajte u čije ruke odlaze

Vinko Krištić utorak, 4. prosinca 2018. u 16:30

Raskošna gaming oprema iz asortimana Roccat, MSI i Rampage čekala je na sretne čitatelje Buga br. 312 – izdanje za studeni 2018. Opremu je osigurao sponzor nagradne igre tvrtka Feniks Info, a sudjelovati su mogli svi čitatelji print izdanja Buga. U Bugu 312 nalazio se jedinstveni kod koji je bio potreban za online sudjelovanje. Dobitnici su izvučeni računalnim odabirom jučer 3. prosinca u Bugovoj redakciji.

Nagradni fond

Prva nagrada je bio je gejmerski stolac Rampage KL-R96. Riječ je o crnom stolcu sa zelenim detaljima i zanimljivim kamuflažnim uzorkom po rubnim dijelovima. Naravno, podesiv je po visini te sadrži udobne jastučiće za slabinski i vratni dio kralježnice. Dobitnik ove nagrade je Mario Vojtek iz Iloka.

Druga nagrada bio je miš s punjačem Roccat Leadr. Ovaj miš svemirskog izgleda ima razlučivost do 12.000 dpi, sadrži 14 programibilnih tipki i kotačić od titana. Uz njega dolazi i vrlo atraktivno postolje za punjenje te kabel za korištenje u žičanom modu. Roccat Leadr osvojio je Krešimir Pavlić iz Zagreba.

Treća nagrada bio je gejmerski headset MSI Immerse GH70 koji isporučuje 7.1 kanalni sorrund zvuk uz zanimljive LED svjetlosne efekte. Slušalice su izrađene od vrlo kvalitetnog materijala, a dolaze s izmjenjivim jastučićima i mikrofonom kojeg je moguće uvući u konstrukciju. Ova nagrada ide također u Zagreb, a dobitnik je Vladimir Biga.

Četvrta nagrada bio je miš MSI Clutch GM60. Ovaj optički miš također dolazi s ugrađenim LED lampicama za svjetlosne efekte i 8 programibilnih tipki. Zanimljiv je po tome što ga u potpunosti možete prilagoditi sebi dodajući ili oduzimajući bočne strane i gornju plohu. Dobitnik ove nagrade je Marko Turčić iz Rijeke.

Peta nagrada bio je opet headset, no ovaj put radi se o modelu Rampage Snopy SN-RW6 Raptor. Ove slušalice isporučuju 7.1 kanalni surround zvuk, imaju LED osvjetljenje i funkciju vibracije. Rampage headset osvaja Tedi Šimunović iz Viškova.

Šesta nagrada bio je opet miš, a radi se o modelu Rampage SMX-R13 Centaur. Sadrži 8 programibilnih tipki, pleteni kabel i isporučuje razlučivost do 4000 dpi. Naravno, tu je i LED osvjetljenje jer gejmerska oprema više ne prolazi bez toga. Šestu nagradu osvaja Ivan Nestić iz Šiljakovine pokraj Velike Gorice.

Čestitamo svim dobitnicima i pozivamo ih da svoje prve dojmove podijele s nama, a Bugov marketing će ih uskoro i osobno kontaktirati i dogovoriti preuzimanje nagrada. Ostalima želimo više sreće drugi put. U novom broju Buga očekuje vas i novi Acer Swift 1 kompaktni prijenosnik pa zaigrajte!