MS Energy Neutron N3 odlazi u Split

U prošlom broju Buga dijelili smo električni romobil MS Energy Neutron N3 - saznajte tko je dobitnik

Vinko Krištić utorak, 5. svibnja 2020. u 12:30

U travanjskom broju Buga imali ste priliku čitati veliku temu broja posvećenu električnim romobilima. Navedena tema u posljednje vrijeme vrlo je aktualna, a dolaskom lijepog vremena i popuštanjem mjera izolacije električni skuteri sigurno će Hrvatima postati dodatno zanimljivi. U navedenom Bugu imali smo i prigodnu nagradnu igru. Sponzor M SAN Grupa ustupila je nekolicinu svojih modela MS Energy električnih romobila na test, a jednog od njih (MS Energy Neutron N3) odlučili su ostaviti u nagradnoj igri za najsretnijeg čitatelja.

MS Energy Neutron N3

Neutron N3 pripada u višu srednju klasu romobila u ponudi marke MS Energy. Radi se o romobilu koji nas je oduševio na testu. Ima širok upravljač, integriran ekran, ugrađen stražnji amortizer i moguće je izvršiti dijagnostiku te saznati mnoštvo detalja kroz pripadajuću mobilnu aplikaciju. Nosivost mu je 100 kg, a maksimalna deklarirana brzina 25 km/h uz snagu motora od 350 W i autonomiju od 28 km. Kompletnu recenziju električnog romobila MS Energy Neutron N3 potražite ovdje.

U nagradnoj igri mogli su sudjelovati svi koji su kupili Bug br. 329 (travanj, 2020.). U navedenom izdanju nalazio se jedinstveni kod za sudjelovanje u nagradnoj igri. Jučer je izvučen i sretni dobitnik – dolazi iz Splita, a njegovo ime je Siniša Benković. Čestitamo!

Ostalima želimo više sreće sljedeći put. U novom svibanjskom broju Buga čeka vas i nova nagradna igra – imate priliku osvojiti izvrstan multifunkcijski uređaj (pisač / skener / kopirka) Epson ITS L7160, idealan za dom i manje urede. Sretno!

Bug 331 lipanj 2020.