Idea Knockout 2021 - Knockout u drugoj rundi

Pobjednik ovogodišnjeg natjecanja poslovnih ideja Idea Knockout je startup Sportreact sa svojim inovativnim proizvodom za trening sportaša i razvoj motoričkih i kognitivnih sposobnosti kod rekreativaca i profesionalaca

Sandro Vrbanus četvrtak, 28. listopada 2021. u 21:30

Osmu godinu zaredom u zagrebačkom coworking prostoru HUB385 održano je najveće regionalno natjecanje startupa i poslovnih ideja, Bugov Idea Knockout. Posljednjeg dana rujna, u završnici natjecanja sudjelovalo je 15 timova, koji su pred iskusnim i znatiželjnim žirijem imali po pet minuta za predstavljanje svoje ideje, projekta, proizvoda i poslovnog plana. Pritom su se borili za tradicionalno bogate i atraktivne nagrade. Najvažnija od njih bila je put u Las Vegas, u siječnju sljedeće godine, smještaj te startupašima iznimno privlačan izlagački štand na Eureka Parku, u sklopu najvećeg svjetskog sajma potrošačke elektronike, CES.

Članak dostupan pretplatnicima

Kako bi mogao pročitati cijeli članak, moraš biti prijavljen na Bug.hr sa svojim podacima te imati status pretplatnika.

Bug 348 studeni 2021.


Prijenosni zvučnici priznatih svjetskih brendova!

JBL, MARSHALL, HARMAN/KARDON

Ronis je dom najboljim svjetskim brendovima. Otkrij vrhunski zvuk, uvijek i svugdje. Provjeri ponudu!

Kupi

2-sistemski bass-reflex zvučnici

DAVIS ACOUSTICS BALTHUS 30

Detaljan i precizan zvuk, dugotrajno slušanje pri visokoj glasnoći, bez zamora sluha. Frekvencijski raspon 50 – 20000 Hz, impedancija 4-8 ohma, nominalna snaga 80W, 25mm visokotonac, 13cm kevlar srednjetonac.

3.699 kn 4.099 kn Kupi

Prvoklasni satelit zvučnik za montiranje na zid

DALI FAZON LCR

Svestrani zvučnik, koji se uklapa u moderan stil života, gdje se traže visoke performanse i kompaktan oblik. Može se koristiti u stereo i više-kanalnim sistemima, čak i kao centralni zvučnik. 78 - 25,000Hz, 15 - 120W, 6 ohma.

2.099 kn 2.989 kn Kupi