Live prijenos proglašenja pobjednika Idea Knockouta 2019 gledajte na N1 televiziji, danas u 17:15

Završnicu ovogodišnjeg Idea Knockouta - dakle odluku o tome tko će otputovati u Las Vegas i postati izlagač na CES-u 2020 - pratite danas u izravnom prijenosu u emisiji Newsroom na N1 televiziji...

Dragan Petric četvrtak, 26. rujna 2019. u 06:00

Čitav današnji dan, četvrtak26. rujan, rezerviran je za okršaj najpametnijih mladih ljudi u regiji koji se na jubilarnom petom izdanju Idea Knockouta natječu za glavnu nagradu - putovanje za dva člana tima u Las Vegas (pokriveni troškovi povratnih aviokarata, hotelskog smještaja na Las Vegas Stripu i vožnje Uberom tijekom boravka u SAD-u), ali i izlagački štand na CES-u 2020, najvećem svjetskom sajmu novih tehnologija!

Dvadeset i dva tima "pitcha" i svoje ideje predstavlja pred žirijem s početkom u 10:00 u prostoru HUB385 u Zagrebu, a svečanost proglašenja pobjednika predviđena je za 17:05, kada će se uživo, s lica mjesta, uključiti i kamere N1 Televizije, u emisiji Newsroom. Tako će i oni koji nisu u mogućnosti biti s nama moći odmah, u live prijenosu, doznati koji je startup "nokautirao" rivale i postao naš peti predstavnik u Las Vegasu. 

Idea Knockout 2019 se, uz besplatan ulaz za sve posjetitelj, održava uz generalno pokroviteljstvo Hrvatskog Telekoma, a sponzori su AlgebraZagrebačka bankaHAMAG BICROHUB385 i Uber. Pivo za sve sudionike osigurala je Varionica, dok je kavu za sve sudionike pripremio DeLonghi. Zakusku za sudionike osigurava Fil Rouge Capital koji će barem jednom natjecateljskom timu ponuditi investiciju od 10.000 eura.