TomTom GO navigacija dostupna i u AppGallery trgovini

Popularna mobilna aplikacija za cestovnu navigaciju dostupna je i na Huaweijevim novijim mobitelima koji nemaju podršku od strane Googlea

Sandro Vrbanus utorak, 8. rujna 2020. u 14:30

Jedna od najpoznatijih kompanija za navigacijsku tehnologiju TomTom nedavno je dodala svoju aplikaciju TomTom GO Navigation u Huaweijevu trgovinu aplikacija AppGallery. Aplikacija će od sada biti dostupna korisnicima Huaweijevih uređaja u 22 europske države, među kojima je i Hrvatska.

TomTom GO Navigation dolazi s novim funkcionalnostima – od navođenja po prometnom traku do pretraživanja ruta i prometnog nadzora, nudi detaljne 3D karte koje je moguće preuzeti i pohraniti na mobitel, pa je se može koristiti i bez pristupa mobilnoj mreži. Izvanmrežne karte ažuriraju se na tjednoj osnovi kada je uređaj spojen na mrežu.

TomTom GO svojom opcijom "TomTom Online Search and Routing" olakšava traženje odredišta i najboljih ruta, a uz "TomTom Traffic" nudi i uslugu pružanja prometnih informacija u stvarnom vremenu.

Bez oglasa, ali nije besplatna

Navigaciju TomTom GO moguće je pronaći u tri najveće trgovine aplikacija
Navigaciju TomTom GO moguće je pronaći u tri najveće trgovine aplikacija

TomTom GO aplikacija dolazi bez oglasa i ne unovčava osobne podatke korisnika. Aplikacija nudi 30-dnevno besplatno probno razdoblje, a nakon toga za njezino je korištenje potrebno odabrati neku od opcija pretplate. Cijena je 12,99 eura godišnje, 8,99 eura za šest mjeseci ili pak 1,99 eura mjesečno.

TomTom GO je odsad moguće pronaći na Huaweijevoj platformi za distribuciju aplikacija, AppGallery, koja je dostupna u više od 170 zemalja i regija te povezuje 460 milijuna aktivnih korisnika s Huaweijevim ekosustavom. Aplikacija je integrirana s Huaweijevom In-App Purchases (IAP) tehnologijom te Huaweijevim mobilnim servisima (HMS).