Nakon propasti Mixera poznati streamer Ninja vratio se na Twitch

Jedan od najpoznatijih streamera na svijetu, Tyler "Ninja" Blevins, prvo je pozornost privukao bombastičnim prelaskom na Microsoftov Mixer, da bi se sada vratio "kući"

Sandro Vrbanus petak, 11. rujna 2020. u 18:00

Tyler "Ninja" Blevins bio je jedno od glavnih imena koje je Microsoft prošle godine dovukao na svoju streaming platformu Mixer. Ninja je tom prigodom bio napustio svoj račun na Twitchu na kojem je imao preko 14 milijuna pratitelja, i slijedio zov, navodno, 20-30 milijuna dolara koje mu je Microsoft ponudio za popularizaciju nove platforme. Međutim, Mixer je neslavno završio, početkom ljeta ovaj je streamer postao "slobodan agent", a Microsoftova platforma spojena je s Facebook Gamingom.

Ninja se preko ljeta očito dobro odmorio, razmislio, odvagnuo prednosti i nedostatke te se – odlučio vratiti "kući", na Twitch.

Vijest su objavili on sam i Twitch putem svojih računa na društvenim mrežama, a prvi stream održan je tijekom prošle noći po našem vremenu, nedugo nakon ove ekskluzivne objave.

29-godišnji Tyler Blevins, poznat u gamerskoj zajednici kao Ninja, osim na Twitchu aktivan je i na Youtubeu gdje ima 24 milijuna pretplatnika, koji prate većinom njegove avanture u Fortniteu.