Voditelj .debuga bit će Ivan Jelušić, službeno najbolji osnivač startupa u Europi

Pobjednik Idea Knockouta 2018, suosnivač Orqe, sukreator najuspješnije hrvatske crowdfunding kampanje i prema CESAwardsu najbolji osnivač startupa u Europi, Ivan Jelušić, bit će voditelj .debuga!

Dragan Petric petak, 22. studenog 2019. u 18:00

Možda ste već primijetili - za 12. i 13. prosinac pripremamo .debug, najveću developersku konferenciju dosad održanu u našoj regiji, koju će ugostiti zagrebački Algebra LAB. Preko 50 predavanja uglednih domaćih i stranih predavača raspoređenih u tri tracka i dva dana te 750 m2 "Adventa na .debugu" na kojem će najpropulzivnije domaće tech kompanije upriličiti dvodnevno predblagadnsko druženje čitave domaće programerske zajednice zaslužuje i top-voditelja programa u glavnom amfiteatru u kojem će se održavati keynotei, paneli i track #devslife. 

Ivan Jelušić i ekipa iz Orqe na CES-u 2019, gdje su otvorili suradnju s Pentagonom
Ivan Jelušić i ekipa iz Orqe na CES-u 2019, gdje su otvorili suradnju s Pentagonom

Tu smo ulogu odlučili povjeriti osobi koja imponira kako svojom impresivnom serijom uspjeha na lokalnoj i globalnoj IT sceni, tako i svojim nastupom, prepunim duha, šarma i jedinstvenog karaktera. Ivan Jelušić, suosnivač Orqe, startupa koji je rekordnim brojem bodova pobijedio na Idea Knockoutu 2018, sukreator najuspješnije hrvatske crowdfunding kampanje s kojom je Orqa prikupila 364.306 eura za lansiranje svojih FPV "gogli" i serijski uspješan osnivač startupa, za što je je upravo jučer dobio priznanje CESAwards kao najbolji ovogodišnji osnivač u Europi, bit će voditelj prvog .debuga!

Ulaznice za developerski spektakl su u prodaji putem web-stranice www.debug.hr, gdje možete pronaći i kompletan program .debuga. Za studente je osiguran značajan popust, a popust odobravamo i za grupne posjete (troje ili više sudionika), no požurite s nabavom svoje ulaznice - već sada smo posve sigurni da će ih ponestati debelo prije samog događanja. 

.debug se održava u organizaciji Buga, uz generalno pokroviteljstvo Hrvatskog Telekoma i suorganizaciju Algebre. Sponzori .debuga su CROZ, FIVE, Huawei, Microblink, Trikoder, Zagrebačka banka, Addiko banka, Amodo, Erste banka, GlobalLogic, Include, Infoart, Infobip, Infokorp, Nanobit, Privredna banka Zagreb, Photomath, SPAN i Sysbee