Kupon Hrvatske Lutrije uz Bug

U prodaji je Bug 301 - uz pregršt zanimljivih tema Bug je u suradnji s Hrvatskom Lutrijom priredio i poklon bon – BONUS od 25 kuna

Vinko Krištić četvrtak, 30. studenog 2017. u 15:20

Od danas je u prodaji novi Bug br. 301. Uz pregršt zanimljivih tema Bug je u suradnji s Hrvatskom Lutrijom priredio i poklon bon – BONUS od 25 kuna.

O čemu se točno radi? Unutar Buga pronaći ćete crveni kupon Hrvatske Lutrije s grebalicom. Ispod zaštitne folije na grebalici nalazi se jedinstveni kod kojim dobivate 25 kn koje možete iskoristiti putem interneta za bilo koju igru Hrvatske Lutrije.

Postupak je sljedeći – nakon što zagrebete zaštitnu emulziju na kuponu i pronađete jedinstveni kod, posjetite www.lutrija.hr. Ako niste registrirani, prvo se registrirajte i stvorite račun u Hrvatskoj Lutriji kojim možete odigravati igre na sreću online – Loto igre (Bingo, Eurojackpot, 7/39, 6/45, itd.), online klađenje, eSrećke, iCasino… Napominjemo da za otvaranje računa morate imati najmanje 18 godina.

Čitajte Bug i zaigrajte za milijunske iznose

Nakon ulogiravanja na vaš račun, odaberite „Uplata na HL račun“, a kao način plaćanja odaberite HL bon te potom prepišite jedinstveni kod s kupona. I to je to! Vaših 25 kn je na vašem računu. Sad možete igrati igre na sreću i račun nadoplaćivati kako i kada želite.

Jedna osoba može iskoristiti samo jedan kupon. Dakle, ako imate dva primjerka Buga i dva kupona, jedan slobodno poklonite nekome. Kupon možete iskoristiti najdalje do 29. prosinca 2017. Nakon toga više neće vrijediti. Sretno s igranjem!