Garmin Instinct Esport, pametni sat za e-sportaše

Novi Garminov pametni sat prati, analizira i prikazuje biometričke podatke poput podataka o otkucajima srca i stresu za vrijeme igranja, a omogućava i njihov streaming uživo kako bi ih publika vidjela

Sandro Vrbanus utorak, 27. listopada 2020. u 13:28

Garmin je objavio dostupnost svojeg novog sata Instinct Esport, osmišljenoga za sve koji se bave e-sportom. Koristeći Garminovu tehnologiju za praćenje zdravlja i fitnesa, ovaj sat prati i analizira otkucaje srca i stres tijekom igre te omogućava analizu tih podataka. Dodatno, alat STR3AMUP! daje mogućnost tako dobivenih biometričkih podataka uživo publici, zajedno s prikazom tijeka igre.

Daje uvid u stres – uživo

Publika tako može vidjeti koliko su natjecatelji aktivni, pod stresom, te koje im je trenutačno stanje "tjelesne baterije" (Body Battery), odnosno koliko im je natjecateljska igra fizički i mentalno zahtjevna, i to u stvarnom vremenu.

Prije početka meča korisnici će odabrati aktivnost esport na ovom satu, kao da se radi o bilo kakvoj drugoj tjelesnoj aktivnosti kojom se planiraju baviti. Automatski se pokreće praćenje otkucaja srca i stresa kao i mjerač vremena. Slično ostalim atletskim natjecanjima, aktivno praćenje stresa i srčane frekvencije u stvarnom vremenu može pružiti priliku za upravljanje fizičkim i mentalnim parametrima natjecatelja.

Po završetku igraće sesije korisnici će sinkronizirati svoje aktivnosti s aplikacijom Garmin Connect i pregledati sve podatke zabilježene za vrijeme igre.

Garminov Instinct Esport izrađen je prema vojnim standardima (MIL-STD 810), omogućava do 80 sati trajanja baterije u esport načinu rada i do 14 dana u "običnom" načinu rada.

Instinct Esport je dostupan na tržištu Hrvatske uz preporučenu maloprodajnu cijenu od 2.350 kn.

📢 Uštedi do 30%

TOP!

Logitech

Vrhunska Logitech periferija nezaobilazan je dodatak za tvoj radni stol.

Kupi

📢 Uštedi 800 kn

TOP!

HUAWEI MateView GT

27" monitor sa zakrivljenim zaslonom i velikom brzinom osvježavanja savršen je za učenje, igranje i rad.

2.199 kn 2.999 kn Kupi

📢 Besplatna dostava

TOP!

DELL

DELL Vostro 3510 s Core i7 procesorom, 16GB RAM-a te 15.6" IPS ekranom i vrhunski monitori.

Od 1499 kn Kupi


2-kanalni bookshelf zvučnici

AUDIOENGINE HD6

Bluetooth aptX, 47 ohma, 50Hz-22kHz, >95dB, 50W RMS, svileni visokotonci, wooferi od aramidnih vlakana, A/B monoblok pojačalo.

5.299 kn Kupi

Plug&play gramofon

REGA PLANAR 1

RB110 ručica, motor od 24 V niske buke, poklopac motora s integriranim hlađenjem, Rega Carbon MM zvučnica.

2.989 kn Kupi