Canon predstavlja seriju profesionalnih uređaja imagePRESS C170

Canon Europe predstavlja svoju seriju imagePRESS C170 koja omogućuje tvrtkama da istraže kreativan ispis unutar organizacije. Stvorena da ponudi personaliziran ispis visoke razlučivosti i živih boja, predstavlja alternativno rješenje za tvrtke koje žele pomicati kreativne granice.

Bug.hr utorak, 23. veljače 2021. u 14:00

Nakon 2019. godine, uspješnog predstavljanja serije imagePRESS C165 i stalne potražnje za optimiziranim profesionalnim tijekovima rada u uredskim okruženjima, serija imagePRESS C170 donosi ozbiljnu kreativnu snagu i tvrtkama nudi sposobnost stvaranja ultraoštrih ispisa posebno živih boja koji odgovaraju profesionalnim standardima. Ta je serija predstavljena radi pružanja dodatne podrške raznolikim potrebama tvrtki i ustanova za ispisom i omogućuje im da diversificiraju svoje kreativne opcije zahvaljujući sposobnosti rukovanja različitim formatima uz standardne A4 i A3 medije, uključujući koverte i teške medije do 350 gsm te dugačke natpise do 1300 mm. Radi dodatne fleksibilnosti, uređaji iz te serije podržavaju sjajne, svilene, obične i teksturirane medije, a nude i širok raspon profesionalne završne obrade na istom uređaju, a time i svestrane i kreativne izlazne rezultate.
 

Osnaživanje produktivnosti

Uz hibridne načine rada koji su ubrzali ulogu diversifikacije ureda tvrtke imaju sve veću potrebu da budu čim produktivnije dok su zaposlenici u uredu. Spajajući uredsku funkcionalnost i mogućnosti povezivanja s profesionalnom brzinom, serija imagePRESS C170 omogućuje korisnicima proširivanje sposobnosti ispisa i povratak ulaganja.

Serija imagePRESS C170 stvorena je za kratke rokove isporuke jer nudi izvanredne brzine ispisa do 70 stranica u minuti (str./min) u boji, a do 80 crno-bijelih str./min, pa korisnici mogu brže odraditi posao. Namjera je da te uređaje bude što lakše koristiti, pa nude isto intuitivno sučelje, navigaciju i korisničko iskustvo kao drugi Canonovi uređaji, što dodatno štedi vrijeme.

Kao modeli imageRUNNER ADVANCE DX, serija imagePRESS C170 nudi sigurnosne značajke stvorene da pomognu korisnicima čuvati povjerljive informacije, osigurati zaštitu privatnosti zaposlenika i klijenata i pomoći u usklađenosti s regulativom u zahtjevnim uredskim i lakim produkcijskim okruženjima. Kad se aktivira značajka McAfee Embedded Control, ona pomaže blokirati pokretanje neovlaštenih aplikacija kroz inteligentne popise dopuštenih programa. 

Hiro Imamura, potpredsjednik marketinga Grupe za rješenja za dokumente u Canonu Europe, komentirao je: „Način na koji radimo izuzetno se brzo mijenja, ali za mnoge je ured komunikacijsko središte gdje fizički svijet susreće digitalni i gdje buja kreativnost. Serija imagePRESS C170 nudi tehnologiju ispisa svjetske kvalitete radi revolucije u komunikaciji pri ispisu i osnaživanja hibridnog rada.“

Svojim sposobnostima kvalitetnog ispisa i profesionalne završne obrade serija imagePRESS C170 omogućuje tvrtkama povećati suradnju s klijentima i osloboditi snagu ispisa.

Da biste saznali više, posjetite ovu poveznicu.
 

Glavne specifikacije – serija imagePRESS C170

  • brzine ispisa do 70 str./min A4 u boji i 80 str./min crno-bijelo
  • skeniranje do 240 slika/min A4
  • veličina medija do 1300 mm dužine i mediji veće mase do 350 gsm
  • izlazni ispisi/skenovi visoke kvalitete s točnom, preciznom i oštrom kvalitetom slika zahvaljujući laseru imagePRESS R-VCSEL i razlučivosti ispisa od 2400 x 2400 točaka po inču
  • sveobuhvatna sigurnost u 360° uz softver McAfee Embedded Control
  • dosljedna kvaliteta uz tehnologiju prilagodbu više razina gustoće
  • platforma za višefunkcijske ugrađene aplikacije (Multi-functional Embedded Application Platform, MEAP) i funkcionalnost ispisa bilo gdje uz servise uniFLOW Online i Mopria