Atraktivne developerske i IT pozicije kod .debug partnera

Na webu naše developerske konferencije .debug možete pronaći stotinjak otvorenih oglasa za pozicije kod najboljih domaćih IT kompanija. Donosimo pregled nekoliko zanimljivih oglasa za radna mjesta

debug.hr petak, 30. prosinca 2022. u 06:00

Developersku konferenciju .debug prati i developerski portal debug.hr, na kojem možete pročitati intervjue, iskustva developera, edukativne i ostale specijalizirane sadržaje fokusirane na rastući IT sektor u Hrvatskoj. Tamo uvijek možete pronaći više desetaka otvorenih radnih mjesta za developerske i srodne pozicije kod naših partnera. I ovoga smo tjedna izdvojili neke posebne prilike, kao i oglase koji su se pokazali najpopularnijima u proteklom razdoblju.

Izdvojeni poslovi tjedna

U GlobalLogicu Hrvatska nude rad u poticajnom okruženju na internacionalnim projektima za najveće brendove na svijetu. Tvrtka u Hrvatskoj ubrzano raste, a globalno su dio Hitachi grupe i fokus više od 28.000 inženjera širom svijeta je na usluge digitalnog savjetovanja, dizajna i softverskog inženjeringa u brojnim inovativnim projektima. Imaju veliki broj otvorenih pozicija, a ovoga tjedna izdvajaju:


Kad je riječ o ostalim partnerima i njihovim otvorenim pozicijama, ovo su oglasi koji su na našoj stranici bili najčešće otvarani prošloga mjeseca, a i dalje nisu popunjeni:

About You: Backend PHP Developer – Medior, Senior, Lead

Span: IT Consultant

FIVE, an Endava company: Test Automation Engineer

Croatia osiguranje: ICT koordinator


Nekoliko desetaka trenutačno otvorenih pozicija kod naših ostalih partnera potražite na debug.hr/jobs.

VIDEO: Najbolje od .debuga 2022 u 90 sekundi