Tjedni pregled poslova: developere traže Q, FIVE, Elevien…

Na webu naše developerske konferencije .debug možete pronaći više desetaka otvorenih oglasa za inženjerske pozicije kod najboljih domaćih IT kompanija. Evo što izdvajamo iz ponude ovoga tjedna

debug.hr petak, 2. rujna 2022. u 06:00

Developersku konferenciju .debug prati i developerski portal debug.hr, na kojem možete pročitati intervjue, iskustva developera, edukativne i ostale specijalizirane sadržaje fokusirane na rastući IT sektor u Hrvatskoj. Tamo uvijek možete pronaći više desetaka otvorenih radnih mjesta za developerske i srodne pozicije kod naših partnera. Za ovaj tjedan izdvojili smo sljedeće poslove…

Top poslovi ovog tjedna


FIVE i dalje ima mnogo trenutačno otvorenih pozicija, a ovaj tjedan izdvajaju:

iOS Developer – Ako si zagovornik čiste arhitekture, voliš biti u toku s najnovijim mogućnostima koje nudi iOS platforma, i u prstima imaš već mnogo ispisanih redova koda, želimo te u svom timu!

Javi nam se ako želiš biti dio dobro organiziranog agencijskog tima koji uvažava tvoje ideje i prijedloge, te cijeni proaktivnost i individualni trud uz brigu da svaki član tima ostvari priliku za osobni razvoj, prvenstveno u vidu učenja kroz rad na najsuvremenijim tehnologijama i procesima.

Android Developer – Pridruži se našem uhodanom i organiziranom timu od 21 programera u kojem se svačije ideje i prijedlozi uvažavaju. Radimo s vrhunskim tehnologijama i procesima, a poseban se naglasak stavnja na osobni razvoj svakog pojedinca. Kotlin smo počeli koristiti godinu dana prije verzije 1.0, a na većini projekata koristimo Jetpack Compose.


Naši stari znanci iz Q agency kažu kako traže proaktivne, timski orijentirane i motivirane pojedince za više pozicija, kako developerskih tako i onih u drugim odjelima. Q je već godinama jedan od najpoželjnijih poslodavaca, a uz brojne pogodnosti svojim zaposlenicima nude rad iz ureda ili na daljinu, fleksibilno radno vrijeme, mnoge prilike za osobni razvoj i rad na uzbudljivim projektima, budžet za edukacije, brigu o osobnom zdravlju i slično. Za ovaj su tjedan izdvojili tri pozicije, a u sklopu oglasa istaknuti su i platni razredi za svaku od njih. Provjerite detalje ovdje:


Nakon što su u Bornfightu godinama kombinirali model software agencije i izgradnje vlastitih proizvoda, ranije ove godine odlučili su u potpunosti fokus staviti na izgradnju što više uspješnih softverskih startupa.

Jedan od njih je i Elevien, čiji tim broji oko 20 članova, a u potrazi su za novim kolegama i kolegicama. Uloga Product Leada ključna je, budući da je ta osoba zadužena za razvoj proizvoda, poslovanja i tima. Ako ste zainteresirani za pridružiti se Elevienu u tom svojstvu, prvi korak je klik na ovaj link.


Spanu je otvoreno više od 20 inženjerskih pozicija, a ističu sljedeće poslove:

  • Full Stack Developer – Zagreb, Rijeka, Osijek
  • Cyber Security - Open Positions – mjesto rada je Zagreb, a oglas pokriva sve otvorene pozicije u odjelu kibernetičke sigurnosti,
  • Solution Engineer – Zagreb, Rijeka, Osijek; Želite li se pridružiti rastućem timu vrhunskih stručnjaka koji ulažu vrijeme i trud u podučavanje, razvoj karijere i kultiviranje zaposlenika u sljedeću generaciju IT stručnjaka? Došli ste na pravo mjesto, poručuju iz Spana.

Više od 90 trenutačno otvorenih pozicija kod naših ostalih partnera potražite na debug.hr/jobs.

VIDEO: Najbolje od .debuga 2022 u 90 sekundi