Top poslovi ovoga tjedna: developere traže IBM iX, FIVE i GlobalLogic

Na webu naše developerske konferencije .debug možete pronaći više desetaka otvorenih oglasa za inženjerske pozicije kod najboljih domaćih IT kompanija. Evo što izdvajamo iz ponude ovoga tjedna

debug.hr petak, 17. lipnja 2022. u 06:00

Developersku konferenciju .debug prati i punokrvni developerski internetski portal debug.hr, na kojem možete pročitati intervjue, iskustva developera, edukativne i ostale specijalizirane sadržaje fokusirane na rastući IT sektor u Hrvatskoj.

U sekciji Zapošljavanje na portalu debug.hr i nakon konferencije nudi se pregled aktualnih oglasa za otvorena radna mjesta kod naših partnera, a tako će biti i ubuduće. Za ovaj tjedan izdvojili smo sljedeće poslove…

Top poslovi ovog tjedna

GlobalLogic kontinuirano ima otvoreno više zanimljivih pozicija, a ovoga puta izdvojili su dvije. Za jednog od vodećih proizvođača automobila na svijetu otvorili su poziciju Lead/Senior Build and Release System Engineer/ DevOps Engineer. Traže talentirane inženjere koji će sudjelovati u razvoju naprednih rješenja za povezane značajke automobilskog softvera. Kandidati moraju imati znanja o izgradnji i lansiranju CI/CD (Zuul/Ansible; Jenkins), Linux/Yocto, poznavati Python, Cmake te C++. Provjerite koje su još vještine nužne/poželjne kao i koje benefite nude.

Globallogic Communication Stack tim već godinama sudjeluje u razvoju Ethernet/TCP IP automobilskog Stacka temeljenog na AUTOSAR standardu. Partner je njemačka tvrtka Elektrobit, globalni dobavljač ugrađenih i povezanih softverskih proizvoda za automobilsku industriju čiji softver pokreće preko milijardu uređaja u više od 100 milijuna vozila. Oglašena pozicija je Software Developer for Automotive Ethernet TCP/IP Stack. Provjeri detalje na linkovima.

IBM iX – nikada nije bilo bolje vrijeme za biti stvaratelj. Ova kompanija je konzultant, digitalna agencija, dizajnerski studio i tehnološka tvrtka, sve u jednom. Njihovih preko 1.2000 stručnjaka iz regije DACH i Hrvatske vode ljude, brandove i organizacije na agilan i suradnički način: od analize i koncepta kroz poslovne slučajeve, dizajnerske vizije i razvoja MVP-a, sve do puštanja u rad i svakodnevnih operacija. Njihov je moto "Dobro iskustvo je dobar posao", pa stoga i stavljaju ljudska iskustva kao prioritet u svemu što rade. Oni koji se osjećaju "kod kuće" u svijetu digitalnih trendova i vole stvarati relevantan sadržaj, uklopit će se u obitelj IBM iX-a. Za ovaj tjedan ističu poziciju Senior Java Developer, na kojoj možete raditi u Osijeku, Varaždinu ili Zagrebu.

Developere aktivno traže i u agenciji FIVE. Evo njihove ponude:

Senior Java Developer – Tražimo Senior Java Developera koji će se pridružiti našem brzorastućem timu i raditi na projektima različite tematike. Osim raznolikosti projekata, imat ćeš priliku surađivati s multidisciplinarnim timovima koristeći najnovije tehnologije i alate bazirane na Javi (Java, Spring Boot, Kafka, Kubernetes...).

.NET Developer – Tražimo Senior .NET Developera koji će se pridružiti našem timu koji broji više od 40 stručnjaka. Uz support tima kojeg drivea pobošljanje postojećih procesa, imao/la bi priliku rješavati kompleksne probleme na velikom enterprise sustavu, globalnom lideru u softverskom rješenju u staffing industriji.

Više poslova kod najboljih domaćih IT kompanija potražite na www.debug.hr/jobs/

VIDEO: Najbolje od .debuga 2022 u 90 sekundi