Besplatno produžite jamstvo svog novog televizora Panasonic na čak pet godina

Panasonic je pokrenuo novu promotivnu akciju u kojoj kupcima novih televizora do 31. kolovoza 2020. poklanja tri dodatne godine jamstva pod uvjetom da kupovinu televizora registriraju on-line

Bug.hr petak, 21. kolovoza 2020. u 10:00

Panasonic je pokrenuo novu promotivnu akciju u kojoj kupcima novih televizora poklanja tri dodatne godine jamstva pod uvjetom da kupovinu televizora registriraju on-line.

Da biste iskoristili pogodnosti ove akcije trebate u periodu do 31. kolovoza 2020. kupiti novi Panasonicov OLED ili LCD televizor iz linija za 2019. ili 2020. godinu u bilo kojem hrvatskom dućanu ili web-shopu i u roku od 30 dana od kupovine registrirati ga u nekoliko jednostavnih koraka na web-mjestu www.5yadria.com.

Na tim web-stranicama navedena su i detaljna pravila promocije kao i popis svih modela koji sudjeluju u promociji.
 

Nova serija Panasonicovih OLED i LCD televizora

Panasonicovi novi televizori nude najkvalitetniju sliku na tržištu koju su podesili holivudski majstori boja i slike, kako biste vjerno doživjeli Hollywood u vašem domu. Odabrani OLED modeli imaju ugrađen i audio sustav koji su posebno ugodili stručnjaci Panasonicovog brenda Technics za vrhunski užitak zvuka u vašem kućnom kinu.

Određeni modeli nude i poseban režim rada za Netflix, omogućujući vam da na poseban način uživate u besprijekornoj kvaliteti bogatog Netflixovog kataloga.

Pročitajte Bugovu recenziju modela Panasonic TX-58HX830E

Nove serije OLED televizora za 2020. godinu – HZ2000, HZ1500 i HZ1000, kao i nove serije 4K LCDa HX940, HX900 i HX800 – dolaze s podrškom za Dolby Vision i HDR10+ te Dolby Atmos kako bi prikazali sadržaj koji gledate uz najbolji mogući zvuk i sliku. Posebnost OLED televizora je ugrađeni način rada Filmmaker Mode koji je razvilo udruženje UHD Alliance, a koji vam omogućuje da na svojim televizorima vidite sliku točno onako kako ju je zamislio redatelj.

„Uvjereni smo ne samo u vrhunsku kvalitetu zvuka i slike na našim televizorima nego i njihovu kvalitetu izrade i dugotrajnost i stoga smo sretni što ponovno možemo našim kupcima ponuditi mogućnost produženog jamstva u ovoj promociji“, izjavio je Domagoj Mihović, Trade Marketing and Communications Manager za regiju Adriatic u tvrtki Panasonic Marketing Europe.

Više o Panasonicovim televizorima možete saznati ovdje, a bacite oko i na popis televizora preporučenih za Netflix.