CineHorror Special Halloween - 31.10. pogledajte nove horor filmove

Odbrojavanje, Ono: Drugo poglavlje, Polaroid, ali i pretpremijera filma Doktor Sleep očekuju vas u Cinestaru 31.10. uz cijene ulaznica već od 22 kn

Blitz Cinestar utorak, 29. listopada 2019. u 09:14

Kad ti Cine da nisi normalan, dođi na CineHorror Halloween Specijal u CineStar i usudi se pogledati filmove: Odbrojavanje, Ono: Drugo poglavlje, Polaroid, ali i pretpremijeru filma Doktor Sleep. Samo 31.10. u CineStaru Zagreb (Branimir Centar), CineStaru Joker Split, CineStaru Rijeka 4DX (Tower Centar) i CineStaru Osijek (Portanova Centar). Cijena ulaznice je već od 22 kune, a dodaci se doplaćuju sukladno cjeniku. Kupi svoju ulaznicu na vrijeme.

ONO: DRUGO POGLAVLJE

Pogledaj kultni nastavak filma ONO iz 2017. koji je pomeo kino blagajne diljem svijeta i postao horor film s najvećom zaradom u povijesti. Film je režirao Andy Muschietti prema scenariju Garyja Daubermana ("ONO," "Annabelle: Početak"), a temeljen je na kultnoj knjizi IT, Stephena Kinga.  Kako se zlo ponovno vraća svakih 27 godina u grad Derry, Main, ONO DRUGO POGLAVLJE spaja likove koji su otišli svojim putem nakon gotovo tri desetljeća. Bill Skarsgard reprizira svoju ulogu Pennywisea, kao i mladi članovi Kluba Gubitnika: Jaeden Martell, Sophia Lillis, Finn Wolfhard, Jeremy Ray Taylor, Chosen Jacobs, Jack Dylan Grazer i Wyatt Oleff. U ovom filmu gledamo i jaka glumačka pojačanja kao što su James McAvoy, Jessica Chastain, Bill Hader, Jay Ryan, Isaiah Mustafa, James Ransone i Andy Bean, u ulogama odraslih verzija članova Kluba.

DOKTOR SLEEP

Stephen King je 2013. godine javnosti predstavio roman Doctor Sleep i objasnio da je riječ o nastavku kultne priče The Shining (Isijavanje). Doktor Sleep, odnosno dječak Danny Torrance iz Isijavanja, u ovom je filmu četrdesetogodišnjak koji pati od istih demona, alkoholizma i nasilja koji su opsjedali i njegovog oca. Torrence počinje koristiti svoj dar kako bi komunicirao s umirućima u lokalnom hospicijskom centru, a njegova priča doživljava zaokret nakon što upozna mladu djevojku koja također ima “sjajne” moći.

ODBROJAVANJE

Film prati mladu medicinsku sestru, Talithu Bateman, koja iz zabave preuzima aplikaciju koja točno predviđa kada će osoba umrijeti. Aplikacija joj tada pokaže da ima samo tri dana života. Kako vrijeme otkucava, počinje je progoniti tajanstvena figura, a Talitha mora pronaći način da spasi vlastiti život prije nego što joj ponestane vremena. U glavnoj ulozi je Elizabeth Lail, najpoznatija po ulogama u filmovima Love, Simon, Annabelle: Početak i popularnoj TV seriji You.

POLAROID

Polaroid je napeti horor producenata filmova Krug i Grudge. Usamljena srednjoškolka Bird Fitcher nema pojma kakve sve mračne tajne krije stara misteriozna Polaroid kamera koju slučajno pronalazi. Vrlo brzo otkriva da su ljudi koji su na starim fotkama tragično završili.