Kako kupiti Windows 10 ili Office 2019 licencu za malo novca?

Internetska trgovina aktivacijskim ključrvima MMORC.com nudi Windows 10 Pro već za 8,92 eura, a Office 2019 Pro Plus za samo 30,29 eura - kupnja je jednostavna i brza

MMORC.com petak, 17. travnja 2020. u 08:00

U ovo neizvjesno doba korona krize nogi od nas rade od doma. Neki imaju osiguranu opremu za rad, dok se drugi snalaze s vlastitim sredstvima. Imate li računalo kojem je nasušno potrebna nadogradnja softvera, možete si olakšatiživot i nadogradnju na novi Windows ili Office paket napraviti vrlo povoljno i brzo. Windows koji ćete ovim kanalom kupiti trajno je licenciran i aktiviran za jedan PC.

Navedeni softver putem službenih kanala stoji znatno više, a putem MMORC-com internetske trgovine dobit ćete ga nekoliko puta jeftinije. No, to nije sve jer vam MMORC nudi i dodatni popust uz korištenje promotivnih kodova. Prlikom kupnje Windows 10 Pro upišite promo kod BHW36 za dodatnih 36% popusta, a ako želite Office 2019 Pro, upišite promo kod BHW54 i ostvarite čak 54% popusta.

Kod BHW36 osigurava popust od 36% na sljedeće proizvode:

Antivirusni softver također nabavite uz 36% popusta koristeći promo kod BHW36.

Kod BHW54 osigurava popust od 54% na sljedeće proizvode:

Kod BHW57 osigurava popust od 57% na sljedeće proizvode:

 

Kako kupiti softver?

Sam postupak kupovine vrlo je jednostavan. Nakon klika na link u tekstu kod željenog proizvoda, prikazat će vam se softver s punom cijenom u MMORC trgovini (cijene će biti istaknute u američkim dolarima, što vrlo lako možete pretvoriti u eure odabirom na navigacijskoj traci). Navedena cijena je već sama po sebi vrlo povoljna, ali uz promo kod možete je dodatno spustiti. Na primjeru Windows 10 Pro OS-a to izgleda ovako:

U sljedećem koraku željeni proizvod dodat ćete u kupovnu košaricu:

Klikom na "Place Order" započinjete postupak narudžbe. Tu sad ćete pronaći polje za upis promotivnog koda. Nakon upisa koda, aplicirat ćete popust na odabrani proizvod:

U istom prozoru odabirete načinplaćanja. Savjetujemo PayPal jer je tako najjednostavnije i najsigurnije. Ubrzo nakon plaćanja na e-mail će vam stići aktivacijski kod za kupljeni softver. Ipak, pazite - kupljena licenca ne vrijedi za nadogradnju s druge verzije Windowsa, već isključivo za aktivaciju nove svježe instalacije koju možete preuzeti sa službenih stranica proizvođača.

U slučaju bilo kakvih pitanja kontaktirajte support@mmorc.com

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.