Originalni Windows 10 Pro već za 8,36 eura - MMORC.com

Aktivacijski ključevi za originalni softver - Windows 10 Pro za 8,36 eura, Office 2016 Pro Plus za 18,78 eura ili oboje u paketu za 22,35 eura - MMORC.com

MMORC.com srijeda, 28. travnja 2021. u 09:47

OEM softverske licence povoljniji su način kupnje softvera koji će vam trebati uz novo ili uz postojeće računalo. Jeste li znali da najpopularniji OS Windows 10 Pro možete kupiti već za 8,36 eura? A treba li vam i Office paket, najnoviji Office 2019 Pro Plus čeka vas za vrlo povoljnih 28,98 eura.

Posjetite internetsku trgovinu MMORC.com i pregledajte ponudu softvera. MMORC vam na sve izlistane cijene daje dodatni popust koji možete ostvariti upišete li prilikom kupnje promotivni kod. Kodove potražite u nastavku. Kupljeni softverski ključ trajno će aktivirati vaš softver koji ste prethodno skinuli sa službenih web stranica proizvođača. Kupljeni softver je originalan, trajno licenciran i daje vam mogućnost daljnje korisničke podrške i nadogradnji.

63% popusta na Office 2016 i bundle Office 2016 + Windows 10 (promo kod BBM63)

40% popusta na Windows 10 (promo kod BBM40)

56% popusta na Office 2019 i bundle Office 2019 + Windows 10 (promo kod BBM56)

40% popusta na antivirusni softver (promo kod BBM40)

40% popusta na ostali Microsoftov softver (promo kod BBM40)

 

Kako kupiti aktivacijski ključ?

Sam postupak kupovine vrlo je jednostavan. Nakon klika na link u tekstu kod željenog proizvoda, prikazat će vam se softver s punom cijenom u MMORC trgovini. Navedena cijena je već sama po sebi vrlo povoljna, ali uz promotivni kod možete je dodatno spustiti.

U sljedećem koraku željeni proizvod dodat ćete u kupovnu košaricu. Klikom na "Place Order" započinjete postupak narudžbe.

Tu sad ćete pronaći polje za upis promotivnog koda. Nakon upisa koda, aplicirat ćete popust na odabrani proizvod.

U istom prozoru odabirete način plaćanja. Savjetujemo PayPal jer je tako najjednostavnije i najsigurnije. Ubrzo nakon plaćanja na e-mail će vam stići aktivacijski kod za kupljeni softver. Kupujete li aktivacijski ključ za Windows, imajte na umu da ključ ne vrijedi za nadogradnju s druge verzije Windowsa, već isključivo za aktivaciju nove svježe instalacije koju možete preuzeti sa službenih stranica proizvođača.

U slučaju bilo kakvih pitanja kontaktirajte support@mmorc.com

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.