Panasonic kupi – nagradu pokupi! Sudjelujte u nagradnoj igri koja traje do 10. siječnja

Do 10. siječnja traje velika Panasonicova nagradna igra u kojoj možete osvojiti televizore, soundbarove, party zvučnike i druge vrijedne nagrade

Panasonic Hrvatska četvrtak, 22. prosinca 2022. u 12:17

Obradujte sebe ili svoje voljene ovih blagdana nekim od kvalitetnih Panasonicovih proizvoda i Panasonic će možda obradovati baš vas još jednim! Naime, do 10. siječnja traje velika nagradna igra u kojoj možete osvojiti dva televizora, dva soundbara, party zvučnike i druge vrijedne nagrade.

Kako sudjelovati?

1. Kod bilo kojeg trgovca u Hrvatskoj kupite novi Panasonicov proizvod iz neke od sljedećih kategorija: televizori, audio/video proizvodi i slušalice, digitalni fotoaparati, mali kućanski aparati, proizvodi za osobnu ljepotu i njegu, fiksni telefoni i mobilni telefoni za jednostavnu upotrebu.

2. Na mobitelu ili računalu najkasnije do 10. siječnja 2023. u 23:59:59 posjetite www.nagradu-pokupi.com i registrirajte svoju kupnju: ostavite podatke za kontakt i priložite sken ili fotografiju računa na kojoj se jasno vidi naziv proizvoda, naziv trgovca i datum.

3. To je to! 16. siječnja Panasonic će izvući 20 sretnih dobitnika i objaviti ih na web-stranici nagradne igre u roku od 8 dana od izvlačenja.

Puna pravila nagradne igre možete pronaći na www.nagradu-pokupi.com. Sretno!