Ronis slavi 25. rođendan i časti popustima

Ronis ovih dana slavi 25 godina postojanja i tim povodom za kupce je pripremio velike popuste na više od 500 artikala

Bug.hr četvrtak, 24. ožujka 2022. u 15:21

Povodom četvrt stoljeća od osnivanja, Ronis je ovih dana okićen slavljenički i svoje kupce časti s popustima na preko 500 artikala. Kažu da su se potrudili još više nego za black friday. Ističu da su, s obzirom na naše hrvatske prilike i neprilike, baš ponosni što već 25 godina rade pod istom tvrtkom osnovanom 1997. godine. Današnja vremena su nepredvidiva, no još su izazovnije bile devedesete kada je Ronis otvorio prvi dućan.

U dućanu Ronisa na Velesajmu možete pronaći većinu mainstream HiFi brandova na jednom mjestu. Provjerili smo ponudu putem web stranice i pronašli oko 1500 HiFi komponenti u ponudi, od čega čak tristotinjak modela pojačala, receivera, gramofona i playera na lageru. Među njima su i egzotični modeli teški desetke tisuća kuna iz tvornica Denon, Nad, Pro-ject, Roksan, Yamaha, Primare Technics, Marantz i drugih, ali naravno ima i entry modela za one koji tek ulaze u svijet hifi-ja ili se ne žele se jako istrošiti.

Sa ponudom zvučnika nas isto nisu razočarali. Brojke su jako slične prethodnima, a među 280 odmah raspoloživih pari kućnih zvučnika i subwoofera ističu se Kef, Martin Logan, Audiovector, Focal, Davis Acoustics, DLS, Acoustic Energy, Monitor Audio, Harman Kardon, Wharfedale i drugi ljepotani iz visokog društva. Ronis je na Velesajmu od nedavno uredio i HiFi slušaonu gdje većinu ovih  stvari možete i čuti, o čemu smo već pisali.

U sklopu dućana na Velesajmu je i radionica za ugradnju autoakustike. Ronis s car audijom radi od samog početka i zaista možete očekivati vrhunsku uslugu iskusnih majstora u prodaji i ugradnji, bilo da želite samo ugraditi bolju glavnu jedinicu, zvučnike, navigaciju ili napraviti kompletni damping s izolacijom vozila. Prva preporuka će biti Alpine, eventualno u kombinaciji sa švedskim DLS-om, za koji je Ronis generalni zastupnik i distributer. No nudi se i Focal, JBL, Pioneer i drugi.

Ronis, Velesajam ZG
Ronis, Velesajam ZG

Dućan Ronisa u Čakovcu je nešto veći, pa tu pronalazimo ozbiljan izbor od preko 50 modela laptopa i više od 150 mobitela. Također tu je velik izbor prijenosnih zvučnika, televizora, gaming i IT opreme, raznih kablova i preko 150 modela slušalica na izbor. Najviše se traži Marshall, JBL, Focal, Audio-Technica, AKG, dakle viša klasa, ali pronalazimo tu već sluške za 19 kuna, znači ima svega.

Prvi Ronis dućan, 1997.g
Prvi Ronis dućan, 1997.g

Pitali smo Ronalda Pintarića koji vodi Ronis od početka, da usporedi ono od prije 25 godina i ovo danas. Što se promijenilo?

“Osnovna ideja je ostala ista. Ponajbolji brendovi zabavne elektronike na jednom mjestu uz kvalitetnu uslugu, educirano osoblje i želju za dugoročnim, iskrenim odnosom sa svakim kupcem kao centrom našeg poslovanja. Tome se stalno prilagođavamo i sve smo gradili na tome. A promijenile su se brojke, počelo je u dućanu od 20-tak kvadrata koji je danas garaža, s jednim zaposlenim. Danas nas je četrdesetak, a uz dućane u Zagrebu i Čakovcu, velik dio posla je distribucija marki kao Samsung, Sharp, Alpine, LG, Marshall, Inventor, DLS i drugi. Velik dio poslovanja se odnosi i na online prodaju, taj team raste najbržim tempom. S webshopom smo startali još 2000. godine i imamo dugu tradiciju. Tu je konkurencija svaki dan sve brža i bolja. Taj dio poslovanja traži ponajveći dnevni angažman i ulaganja. Tu smo se orijentirali na pouzdanost, brzinu i kvalitetu usluge, te educirane prodavače koji znaju savjetovati kupce i popričati s njima kada nisu sigurni što trebaju. Naravno trudimo se biti uvijek i konkurentni s cijenom, ponuditi što veće mogućnosti plaćanja i robu isporučivati brzo.”

Ne propustite posjetiti u Ronis u Čakovcu i Zagrebu ovih dana. Ako ne možete, svakako napravite klik na www.ronis.hr i vidite što se nudi Sve akcije povodom ročkasa traju do 3. travnja ili do isteka zaliha.