Sigurni i originalni MS softverski ključevi - Windows 11 Pro samo 13,25 €

Godeal24 nudi izuzetno povoljne, originalne i trajno aktivirane Windows i Office softverske pakete. Windows 11 Pro samo 13,25 €, Office 2021 Pro Plus samo 25,25 €

Godeal24 ponedjeljak, 25. ožujka 2024. u 13:32

Uskrs dolazi rano ove godine, u nedjelju 31. ožujka, što znači da su uskrsne rasprodaje već naveliko dostupne, pa taklo i kod trgovca Godeal24. Kako bismo vam pomogli pronaći sve najbolje ponude na jednom mjestu, donosimo vodič s najboljim uskršnjim rasprodajama za 2024. i izvanrednim ponudama za MS softverske ključeve - Uskrsna ponuda Godeal24. Windows 11 Pro stvoren je za posao. Jednostavno i fleksibilno upravljanje - Windows 11 Pro jednostavan je za korištenje i fleksibilan: povežite se s poslovnim resursima s Azure Active Directory.

Kupite originalni Windows 11 Pro za samo 13,25 €. Konkretno, ova je kupnja dizajnirana za “osobna računala koja trebaju novu licencu za Windows i ispunjavaju minimalne zahtjeve za Windows 11.” Ako trebate pomoć pri provjeri specifikacija, morate provjeriti svoju kompatibilnost. Ako vaše računalo ne zadovoljava sistemske zahtjeve, možete odabrati Windows 10 Pro koji košta samo 8,25 €. Ne samo originalni Windows OS, već i trajna verzija MS Officea također je vrlo atraktivna. Kupite Office 2021 Professional Plus za 25,25 € ili Office 2019 Pro Plus za 22,25 €. Jeste li spremni pridružiti se velikom shoppingu? Naručite što prije! Ova pristupačna ponuda nestaje u roku od tjedan dana!

Vrlo povoljan originalni Windows 10 ili 11

Office paketi po super cijenama

Bundle ponuda (promo kod SGO62)

Ostali MIcrosoft proizvodi (promo kod SGO50)

Ostali softver za računalo

Kako kupiti aktivacijski ključ?

Nakon odabira artikla, krenite u proces kupnje, nastavite kao gost (ili kreirajte novi račun), a zatim ispunite polja s traženim podacima za račun.

Odaberite CWALLETCO kao platformu plaćanja i nastavite na sljedeći korak.

Odaberite željeno sredstvo plaćanja. Savjetujemo da koristite PayPal.

Godeal24 je online trgovina koja prodaje ključeve za računalne operativne sustave, uredski softver i softver za igre na globalnom tržištu. Godeal24 uvijek održava koncept kupca na prvom mjestu i donosi najbolje proizvode i usluge našim kupcima. Kako bi se poboljšalo korisničko iskustvo, proces kupovine Godeal24 vrlo je jednostavan. Nakon naplate, aktivacijski ključ softvera i detaljne upute za instalaciju bit će poslani na vaš e-mail u roku od nekoliko minuta. A oko procesa instalacije i korištenja, korisnici se u bilo kojem trenutku mogu obratiti Godeal24 profesionalnom timu korisničke službe koji je online 24/7.

Svojim visokokvalitetnim proizvodima i profesionalnim uslugama, Godeal24 je dobio ocjenu 4,9 i ocjenu zadovoljstva od 98% na TrustPilotu (neovisna platforma za korisnike za ocjenu usluge i kvalitete proizvoda), što je korisnička potvrda i priznanje Godeal24!

Kontaktirajte Godeal24: service@godeal24.com

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.