The Batman je stigao na HBO Max streaming platformu: Imamo prijedlog za pravi filmski maraton

Novi blockbuster film „The Batman“ s Robertom Pattinsonom i Zoë Kravitz već je stigao u ponudu HBO Max streaming platforme

HBO Max četvrtak, 21. travnja 2022. u 10:24

Novi blockbuster film „The Batman“ s Robertom Pattinsonom i Zoë Kravitz već je stigao u ponudu HBO Max streaming platforme, što je idealan povod da organizirate filmsku večer s najpoznatijim superherojima i zlikovcima u glavnim ulogama.

Vrebajući ulicama dvije godine kao Batman, tjerajući strah u srca kriminalaca, Bruce Wayne je u novom filmu dospio duboko u sjene Gotham Cityja. Sa samo nekoliko pouzdanih saveznika među gradskom korumpiranom mrežom dužnosnika i istaknutih osoba, usamljeni osvetnik etablirao se kao jedino utjelovljenje osvete među svojim sugrađanima. Kada ubojica nacilja Gothamovu elitu nizom sadističkih makinacija, niz zagonetnih tragova šalje najvećeg detektiva na svijetu u istragu podzemlja. Dok dokazi počnu voditi bliže njemu, a razmjeri počiniteljevih planova postaju jasni, Batman mora uspostaviti nove odnose, razotkriti krivca i ispraviti zlorabu ovlasti i korupciju koja dugo muči Gotham City.

Pored najnovijeg „The Batmana“, na HBO Max platformi je dostupna kolekcija filmova koja će vas inspirirati da se prisjetite različitih načina na koje je ovaj legendarni superheroj prikazan tijekom godina, uključujući „Batman: Početak“, „Vitez tame“, „Vitez tame: Povratak“, „Batman v Superman: Zora pravednika“, „Liga pravde Zacka Snydera“, „Batman (1989)“, „Batman se vraća“, „Batman zauvijek“ i „Batman i Robin“.

Tematsku filmsku večer možete upotpuniti i nizom hit filmova iz DC produkcije, kao što su „Odred otpisanih: Nova misija“, „Aquaman“, „Wonder Woman 1984“ i „Joker“. Na HBO Maxu je dostupno još mnogo naslova koji će zadovoljiti svačiji ukus, od nagrađivanih i kultnih serija, do najnovijih blockbustera i klasika, ali i brojnih sadržaja za djecu. Objedinjeni su naslovi iz HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network i Max Originals produkcije, uz još mnogo toga.

HBO Max nudi opciju kreiranja do pet profila za djecu i odrasle, kao i registraciju neograničenog broja uređaja po pretplati, a moguće je gledati na tri uređaja istovremeno. Standardna mjesečna cijena pretplate iznosi 6,99 €/mjesečno, a dostupna je i vrlo isplativa opcija godišnje pretplate koja iznosi 54,99 € i omogućava 12 mjeseci pristupa usluzi po cijeni osam.