Veliki zaslon s bezbroj mogućnosti i Knox platformom

Samsung OLED TV 77“ kao jednu od svojih glavnih softverskih značajki sadrži i tzv. Knox platformu

Samsung četvrtak, 31. kolovoza 2023. u 06:43

U svijetu beskrajnog tehnološkog napretka, izvanredno otkriće krije se u Samsung OLED TV od 77“, koji ne samo da uranja korisnika u dubine kinematografskog iskustva, već se i odlikuje nizom sofisticiranih značajki. Tako je ovaj televizor, osim vizualnog putovanja, obogaćen i Knox platformom za sigurnost podataka, koja postavlja nove standarde u tehnologiji, čineći personaliziranu zabavu sigurnom oazom.

Značajke koje su sinonim za prednost

Za one koji žele savršenu ravnotežu između vrhunske slike i sofisticiranog dizajna, ovaj TV je idealan izbor. Njegova napredna OLED tehnologija pruža duboke boje i izniman kontrast, pretvarajući vašu dnevnu sobu u kino dvoranu. Tanak okvir i minimalistički dizajn dodatno naglašavaju eleganciju ovog televizora, čineći ga atraktivnim dodatkom svakom interijeru. Osim impresivne slike, Samsung OLED TV od 77“ također dolazi s nizom značajki koje pružaju beskrajne mogućnosti za zabavu i povezivanje. Uz podršku za 4K rezoluciju i HDR10+ tehnologiju, svaki će detalj biti kristalno jasan sa živopisnim bojama i dubokim crnim tonovima. Bez obzira gledate li najnovije filmske naslove, omiljene serije ili sportske događaje, svaki trenutak će biti intenzivan i nezaboravan.

Sigurni ste uz Knox platformu

Nova tehnologija danas znači da se puno vaših podataka, osim na mobilnim telefonima, nalazi i unutar vašeg televizora pa je Knox platforma jedna od softverskih značajki kojom se može pohvaliti i Samsung OLED TV 77“. Prednosti koje ova platforma donosi korisnicima prvenstveno su višeslojna zaštita koja čuva vaše podatke poput PIN-ova i lozinki. Također, svi ostali uređaji spojeni na vaš omiljeni TV su sigurni, a ujedno ste zaštićeni i od zlonamjernih napada jer ova platforma automatski blokira zlonamjerne radnje i pristup „phishing“ stranicama. Uz potpunu zaštitu, sigurnosni tim tvrtke Samsung također optimizira vaš uređaj putem redovitih ažuriranja, revizija i nadzora kako biste imali potpuni doživljaj.

SmartThings vam nudi pametan dom

Platforma SmartThings omogućuje besprijekornu integraciju i povezivanje više uređaja, dok sigurnost korisnika ostaje na prvom mjestu. To olakšava stvaranje istinski personaliziranog iskustva koje odgovara njihovim željama i potrebama. Upravo taj skladan spoj funkcionalnosti i sigurnosti ispunjava različite želje i potrebe korisnika na suptilan i napredan način.