Wiko View3 PRO & View3: Život u najboljem obliku

Nastavljajući s iskustvom izrazito širokog doživljaja zaslona, View3 Pro i View3 nose View priču na novu razinu sa zaslonima za doživljaj najveće dubine, s iskustvom pametne trostruke kamere, s baterijama dugog vijeka i snažnom učinkovitosti

Wiko Mobile petak, 8. ožujka 2019. u 15:50

Nastavljajući s iskustvom izrazito širokog doživljaja zaslona, View3 Pro i View3 nose View priču na novu razinu sa zaslonima za doživljaj najveće dubine, s iskustvom pametne trostruke kamere, s baterijama dugog vijeka i snažnom učinkovitosti.

Zahvaljujući njihovim trostrukim stražnjim kamerama, View3 Pro i View3 će pružati 3 puta više mogućnosti za izvođenje nevjerojatnih snimaka. Sony IMX486 senzor kamere od 12MP i 1.25μm veličine piksela će omogućiti hvatanje zadivljujućih živahnih i oštrih fotografija čak i u uvjetima slabog svjetla.

Trebate slikati skupinu prijatelja odjednom? Proširite vaš pogled do 120° FOV s 13MP kamerom sa izrazito širokim kutom. Snimanje grupnih fotografija i panorama će postati dječja igra. I posljednje ali ne zbog toga i manje važno, dubina kamere će vam omogućiti snimanje izvanrednih fotografija kojima ćete moći otkriti vašu talentiranu suštinu uz pomoć Umjetničkog načina zamagljivanja.

Selfiji će postati vrijedni dijeljenja čak i u uvjetima slabog svjetla, zahvaljujući View3 Pro 16MP prednjoj kameri. Odlikuje se tehnologijom velikih piksela i kombinira 4 piksela u 1 čime se poboljšava hvatanje svjetla.

Ravnoteža bijele boje, izlaganje, ISO, fokusiranje... previše je toga o čemu razmišljati. Al funkcije izvode analizu scenarija i okruženja te besprijekorno podešavaju postavke radi optimizacije slike.

Wiko View3
Wiko View3

Unaprijeđena Google inteligencija

View3 Pro i View3 se odlikuju dubokom integracijom Google Asistenta kako bi svakodnevni život bio što jednostavniji uz pomoć dodatnih radnji kojima se upravlja glasom. Time će se omogućiti okidanje selfija bez uporabe ruku, zajedno sa snimanjem video zapisa i još mnogo toga.

Nadalje, u cijelosti integrirana aplikacija Google Lens vam omogućuje pretraživanje onoga čega vidite, brže dovršavanje radnji i interakciju sa svijetom koji vas okružuje.

Nadalje, Motion Photo će vam omogućiti da oživite fotografije u aplikaciji Photos.

Wiko View3 Pro
Wiko View3 Pro

Usredotočenost na autonomiju

Zahvaljujući velikoj bateriji od 4000 mAh i optimizaciji procesora čime se osigurava 15% manja potrošnja snage, View3 Pro i View3 će se napuniti za uporabu koja će trajati 2 dana! Štoviše, zahvaljujući Pump Express tehnologiji brzog punjenja, View3 Pro će biti spreman za uporabu u tren oka.

Trajanje baterije je ključna bolna točka u svakodnevnom životu nas potrošača. Postizanje proširene učinkovitosti baterije za uređaje iz serije View3 kao i za sve uređaje iz raspona proizvoda, predstavlja ključni prioritet za društvo Wiko. Provodimo pažljiva razmatranja s gledišta hardvera i optimizacije softvera bez da ikad zanemarimo putovanje potrošača.

Kako bi neprekidno unaprjeđivali autonomiju pametnih telefona brenda i osigurali potrošaču certifikacije koje izdaju treće strane, društvo Wiko će ojačati svoju suradnju s društvom SmartViser8 , priznatim stručnjakom u području testiranja uređaja. Stručnjak koji pripada trećoj strani će testirati Wiko pametne telefone uz simuliranje stvarne uporabe potrošača, u stvarnim uvjetima mreže, radi optimizacije i ocjenjivanja njihove učinkovitosti koja se temelji na prosječnom profilu korisnika. To uključuje redovnu uporabu poput glazbe u pozadini, gledanje video zapisa uživo, pretraživanje društvenih mreža i vrijeme uređaja na čekanju.

Glatko i potpuno iskustvo

Sa 128 GB ROM-a, uvijek ima prostora u uređaju View3 Pro za još više vaših omiljenih serija, igrica i glazbe. Zato što je kvaliteta jednako važna kao i kvantiteta sa 6 GB RAM-a znati ćete cijeniti sve sadržaje i uživati u glatkom višestrukom obavljanju zadataka. Sa 64GB ROM-a i 3GB RAM-a u uređajuView3, uživajte u puno prostora za spremanje i glatkoj učinkovitosti.

Mediatek Helio P60 je unaprijeđeni Octa-Core procesor izrađen kako bi podržao višestruko obavljanje zadataka, brzo učitavanje i žestoko igranje. Opremljen AI procesnom jedinicom i urezan u 12nm, View3 Pro čipset osigurava snažnu učinkovitost i poboljšava potrošnju snage. View3 obećava glatko i unaprijeđeno iskustvo zahvaljujući svom 12nm Octa-Core čipsetu, Helio P22.

Zahvaljujući Izmijenjenoj stvarnosti, View3 Pro i View3 s lakoćom ujedinjuju fizički i digitalni svijet. Ova nova iskustva mijenjaju vaš način igranja, kupovine, učenja, stvaranja i doživljavanja svijeta s drugima. Možete instalirati ove nove aplikacije i iskustva pomoću Google Play Store.

Maksimalni doživljaj s vrhunskim dizajnom

Neka fotografiranje postane nešto više; uživajte uz pomoć View3 Pro uređaja unaprijeđenog zahvaljujući 6.3” cijelom zaslonu i FHD+ rezoluciji. Ostvarit ćete novi osjećaj dubokog uranjanja zahvaljujući novoj udobnosti gledanja vaših omiljenih TV emisija.

View3 uređaj sa svojim HD+ 6.26’’ zaslonom će vam ponuditi dubok doživljaj zahvaljujući vašoj novoj super širokoj slici. Oba uređaja nude oblik punog zaslona s manje ureza čime se omogućuje vrhunski duboki doživljaj.

Prepustite se elegantnom vrhunskom dizajnu. View3 Pro se odlikuje staklenom crnom navlakom i zrcalnim okvirom, s dubokim odrazom i elegantnim učinkom gradacije nijansi. Izaberite između potpuno novih boja Nightfall i Ocean. View3 uređaj svjetlucavog staklastog dizajna, je dostupan u 3 boje: Noćno plava, Rumeno zlatna i Električno Bleen.

U izvedbama Ocean i Električno Bleen moći ćete otkriti nježan i zabavan sjaj u tamnom dodiru, pametni telefon koji se za vas osvjetljava u mraku kako biste ga uvijek mogli pronaći.

Wiko originalna dodatna oprema

Izbor moderne prilagođene dodatne opreme od vrhunskih materijala upotpunit će raspon proizvoda View3:

  • Elegantna Pametna navlaka sa svojim interaktivnim prozorom omogućuje vam odgovaranje na pozive i mijenjanje glazbe bez otvaranja pametne navlake. Prebacite se na prilagodljivi samostalni način za potpunu udobnost dok gledate video zapise, tipkate ili čitate. Wiko pametna navlaka je dostupna za View3 Pro u Vulkansko sivoj boji i za View3 u Pacific Bleen boji ili Vulkansko sivoj boji s izrazito reflektirajućim slojem.
  • Otmjeno tanko Providno kućište s tvrdom stražnjom futrolom i fleksibilnim okvirom za zaštitu od ogrebotina i lakih udaraca.
  • Izrazito otporno Tiskano temperirano staklo koje štiti od pucanja i ogrebotina uz istovremeno očuvanje osjetljivosti dodirnog zaslona bez da se pritom ostavljaju tragovi.

View3 kolekcija će biti puštena na sva glavna Wiko tržišta u narednim mjesecima.