Zaposlenici IN2 grupe sakupljali zelene kilometre za SOS Dječje selo Hrvatska

IN2 grupa prva je IT kompanija u Hrvatskoj koja se uključila u projekt te je zahvaljujući svojim zaposlenicima sakupila 12.000 zelenih kilometara i smanjila emisiju CO2 plinova za 313 tona

IN2 Grupa srijeda, 21. prosinca 2022. u 12:44

Najljepše je učiniti druge sretnima, a to najbolje znaju i zaposlenici IN2 grupe koji su se ove godine odazvali regionalnom projektu SOS Dječjeg sela Hrvatska IT4SOS izazov.

IN2 grupa prva je IT kompanija u Hrvatskoj koja se uključila u projekt u rujnu ove godine te je zahvaljujući svojim zaposlenicima sakupila 12.000 zelenih kilometara i smanjila emisiju CO2 plinova za 313 tona.

Zaposlenici IN2 grupe u protekla tri mjeseca u sklopu izazova IT4SOS svakodnevno su bili fizički aktivni. Umjesto autom, na posao su dolazili biciklom, romobilom ili pješice te na taj način činili dobro za okoliš i ujedno sudjelovali u humanitarnoj akciji SOS Dječjeg sela Hrvatska. 

U sklopu projekta IN2 grupa donirala je SOS Dječjem selu Hrvatska iznos u visini ukupnih godišnjih režijskih troškova za jednu kuću u kojoj žive djeca bez odgovarajuće roditeljske skrbi, a zaposlenici IN2 grupe posjetili su SOS obitelji smještene u Lekeniku. Blagdansko druženje je bilo puno smijeha, topline i veselja.

Osjećaj da svojim dijelom nekoga možeš razveseliti, nasmijati i dati mu do znanja da je važan neprocjenjiv je. Kada činimo dobro drugima, zapravo činimo dobro sebi.

„Jako me veseli što smo bili dio ove prekrasne priče i pokazali koliko je veliko srce IN2 grupe. Veselimo se nastavku humanitarnih aktivnosti jer činiti dobro je dobro tijekom cijele godine“, zaključila je Mia Burnać, iz Odjela ljudskih potencijala IN2 grupe.