ADATA SE760 - Podatkovna kapsula

Denis Arunović utorak, 1. ožujka 2022. u 00:05

Ovaj ADATA-in model birat će korisnici koji traže kombinaciju stiliziranog izgleda i dobrih performansi. Uređaj je dostupan u kapacitetima od 256 i 512 GB, te 1 i 2 TB, a na računalo se spaja preko USB 3.2 Gen 2 sučelja, bilo da je riječ o A, bilo C tipu konektora. Kao što je čest slučaj s ADATA-inim vanjskim SSD-ovima, s ovim također dolaze oba tipa kabela (iako su kratki i kruti), s time da je na samom SSD-u USB-C konektor. Kraj konektora smještena je i diskretna plava LED-ica. Kućište modela SE760 izrađeno je od brušenog aluminija, koji na kraju ima plastične umetke, odnosno, USB-C konektor i spomenutu LED-icu. Masa je, sukladno tome, nešto viša u odnosu na plastične modele te iznosi 95 grama, dok su dimenzije i dalje kompaktne i, zahvaljujući duguljastom obliku, prikladne za umetanje u razne džepove.

Članak dostupan pretplatnicima

Kako bi mogao pročitati cijeli članak, moraš biti prijavljen na Bug.hr sa svojim podacima te imati status pretplatnika.

Bug 352 ožujak 2022.

Vanjski SSD-oviBT in-ear slušalice

BOSE QuietComfort

Zvuk visoke vjernosti, do 6 sati reprodukcije, Acoustic Noise Canceling, kontrole na dodir, Aware Mode s ActiveSense, Active EQ, IPX4.

1.999 kn 2.249 kn Kupi

BT bookshelf zvučnici

KEF LSX

Besprijekorna kvaliteta zvuka, kompaktan i svestran, AirPlay 2, Tidal, Chromecast, Spotify , Deezer, Wi-Fi, KEF Control aplikacija, 54Hz – 28kHz .

7.199 kn Kupi