ADATA SE770G - Šaren i težak

Denis Arunović utorak, 1. ožujka 2022. u 00:05

RGB osvjetljenje pronašlo je svoj put i do vanjskih SSD-ova, za što je dobar primjer ADATA-in model SE770G. Riječ je o USB 3.2 Gen 2 SSD-u, koji je dostupan u kapacitetu od 512 GB i jednog terabajta, a mi smo na testu imali samo model nižeg kapaciteta. Udarna značajka uređaja je, bez sumnje, dizajn s plastičnom maskom ukrašenom geometrijskim uzorkom sa šarenim LED osvjetljenjem. To osvjetljenje je fiksno, ali ima animaciju prelijevanja boje, što je i više nego dovoljno da se vizualno ovaj uređaj izdvoji od konkurencije. I dok je s gornje strane uređaja plastika, na drugoj strani nalazi se metalno kućište s rebrima, zbog čega je SE770G natprosječno težak, i na vagi mjeri 136 grama. Sa SSD-om dolaze dva kraća i kruta kabela, koji omogućuju da ga spojimo na USB-C ili USB-A port, a na sâmom uređaju je USB-C konektor. Prateći softver ne postoji, što i nije neki gubitak, s obzirom na starost aplikacije koju je ADATA preporučivala za korištenje na svojim kronološki starijim uređajima, koje smo također opisali. Kad su u pitanju performanse, SE770G može ponuditi više u odnosu na SE760. iako prema navodima proizvođača, imaju jednake vršne performanse. Prosječna brzina čitanja 64-gigabajtne testne datoteke iznosila je 968 MB/s, dok je pri pisanju većinu vremena održavana brzina bila oko 1.030 MB/s, s povremenim kratkim padovima do razine od 170 MB/s, što je prilično impresivno.

Članak dostupan pretplatnicima

Kako bi mogao pročitati cijeli članak, moraš biti prijavljen na Bug.hr sa svojim podacima te imati status pretplatnika.

Bug 352 ožujak 2022.

Vanjski SSD-oviBT in-ear slušalice

BOSE QuietComfort

Zvuk visoke vjernosti, do 6 sati reprodukcije, Acoustic Noise Canceling, kontrole na dodir, Aware Mode s ActiveSense, Active EQ, IPX4.

1.999 kn 2.249 kn Kupi

BT bookshelf zvučnici

KEF LSX

Besprijekorna kvaliteta zvuka, kompaktan i svestran, AirPlay 2, Tidal, Chromecast, Spotify , Deezer, Wi-Fi, KEF Control aplikacija, 54Hz – 28kHz .

7.199 kn Kupi